Κολωτούμπα ο Φίλης ζητάει τώρα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο.... Δεν προβλέπεται απαντά εκείνος.

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση κάνει ο υπουργός Παιδείας και ζήτησε συνάντηση με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας.
«Δεν προβλέπεται» έως τη σύγκληση της Ιεραρχίας απαντά ο Αρχιεπίσκοπος.


«Νικητής» βγαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη «μάχη» με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, καθώς ο μεν πρώτος ισχυροποιείται ενώ ο υπουργός Παιδείας φαίνεται ότι κάνει προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να κλείσει το «μέτωπο» που άνοιξε με την Εκκλησία.

Ο υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με  στέλεχος  της Αρχιεπισκοπής και ζήτησε να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να λάβει την απάντηση ότι έως τη σύγκληση της Ιεραρχίας στις 4 Οκτωβρίου δεν προβλέπεται να γίνει συνάντηση.

Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής σημείωσαν ότι προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη και απορία να ζητεί ο κ. Φίλης δήθεν διάλογο με την Εκκλησία την ίδια ώρα που αυτός ως αρμόδιος  υπουργός απέρριπτε με τη στάση του και τις πρακτικές του το αίτημα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας για διάλογο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιεραρχία είχε ζητήσει  από τον προηγούμενο Μάρτιο  διάλογο με τρεις «κόκκινες γραμμές», υποχρεωτικότητα του μαθήματος, ορθόδοξο χαρακτήρας και  τήρηση ωρών διδασκαλίας.

Και οι κύκλοι σημειώνουν ότι οκ. Φίλης αντί να «ανοίξει την πόρτα « του διαλόγου ζητεί τώρα προσχηματικά και εν ειδει  τακτικής  κίνησης διάλογο ενώ ανακοίνωσε την ίδια ημέρα του γεύματος του πρωθυπουργού στον Αρχιεπίσκοπο την  μετατροπή του μαθήματος των  θρησκευτικών  σε θρησκειολογία.

Ο Φίλης και ο Τσίπρας  σε όλες τις συναντήσεις τους με τον Αρχιεπίσκοπο υπήρξαν δεκτικοί στα αιτήματα της εκκλησίας και στην συνέχεια ψήφιζαν τα ακριβώς αντίθετα. Δηλλαδή συμπεριφέρονταν ως κοινοί απατεώνες που στις συναντήσεις έλεγαν "ναι, ότι πείτε" και στην συνέχεια ψήφιζαν τα τέρατα κατά της εκκλησίας. 

Ο Φίλης θέλει απλώς μια συνάντηση για να θολώσει τα νερά, και στην συνέχεια θα περάσει τις αλλαγές που θέλει. Ορισμένοι εχθροί της εκκλησίας και άθεοι μέχρι τέλους....

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πρέπει να σέβεστε την θρησκεία της πατρίδας που σας γέννησε, μπορείτε εσείς να πιστεύεται ότι θέλετε αναρχοάπλυτα γιουσουφάκια.
    Μας λέτε ρε κάφροι χριστιανοταλιμπάν, ασφαλώς κοιτάζετε τον καθρέφτη και βλέπετε ενα ανδρείκελο με κόκκινο σαρίκι, αριστερά μιάσματα του πιο άθλιου πολιτικού κόμματος που γίνατε το μεγαλύτερο πολιτικό τσίρκο, το τσίρκο ΜΟΥΡΛΑΝΟ χαϊβάνια, τρεχάτε τώρα στο κόμμα να φάτε σανό πειναλέοι της αριστεράς, της τεμπελιάς, της αξυρισιάς, σήμα κατατεθέν των ψευτοαριστερών το άπλυτο μούσι, αιθεροβάμονες μιας ξεπερασμένης νοσηρής ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.