Η Απόλυτη ξεφτίλα: Ακόμα και η Μιμή έχει τρεις αποσπασμένους υπαλλήλους.

Δυστυχώς κυρίες και κύριοι αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί μια ζωή θα υπάρχουν λαμόγια που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.
Μα είναι δυνατόν αυτή η κυρία να έχει τρεις υπαλλήλους αποσπασμένους στο σπίτι της από τότε που πέθανε ο Ανδρέας ;
Έχει έναν οδηγό και δυο....
γραμματείς για να κάνουν τι ; Η κυρία λέει με περισσό θράσος "για να απαντούν στα γράμματα και στα τηλέφωνα" !
Άμεσα θα πρέπει να επέμβει ο ίδιος ο Σαμαράς και να δώσει εντολή να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι αλλά και όσοι άλλοι είναι σε παρόμοιες "υπηρεσίες"
Κανείς δεν έχει λίγο τσίπα από αυτούς που μας κυβερνάνε ; Βέβαια αν είχε δεν θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση.


"Δεν έχω τρεις υπαλλήλους για να με...υπηρετούν. Έχω τρεις σπουδαίους συνεργάτες που υποσχέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου να με προσέχουν".
Με αυτή τη δήλωση, η Δήμητρα Παπανδρέου σχολιάζει αποκλειστικά στο FTHIS.GR. το άρθρο της εφημερίδας "Ημερησία", που αναφέρεται στην ίδια και τους αποσπασμένους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν τεθεί στην υπηρεσία της 

Με τον τίτλο "Το αμετανόητο πολιτικό σύστημα συντηρεί τη βιομηχανία αποσπάσεων υπαλλήλων" το δημοσίευμα αναφέρει: "Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί με πρώην αρχηγούς κομμάτων χρησιμοποιούν αποσπασμένους του Δημοσίου στην Εθνική Αντιπροσωπεία, οι οποίοι, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να τους υπηρετούν... εφ' όρου ζωής.Υπό μορφή ευγενικής... χορηγίας του ΠΑΣΟΚ προς τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, έχουν παραχωρηθεί τρεις υπάλληλοι της Βουλής. Πρόκειται για έναν οδηγό, τον Γ.Φ., και δύο γραμματείς, τις Ε.Χ. και Ι.Β., οι οποίοι αρχικά νομίμως αποσπάστηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κι από εκεί... πήραν τον δρόμο για την Εκάλη προκειμένου να τεθούν στην υπηρεσία της Δήμητρας Λιάνη".

Η εξήγηση που δίνει η Δήμητρα Παπανδρέοιυ

"Όλες οι χήρες ηγετών δικαιούνται προστασίας. Σε όλα τα κράτη, σε όλο τον κόσμο. Δεν αποτελώ την εξαίρεση. Είναι απολύτως νόμιμο. Περιλαμβάνεται σε υπουργική απόφαση που υπογράφηκε το 2009 από τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, όπως σωστά αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας. Και φυσικά δεν έχω κρατικό αυτοκίνητο".

"Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι καλοί φίλοι και άνθρωποί μου από την εποχή που ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο ίδιος τους είχε ζητήσει να με προσέχουν. Τους εκτιμώ απεριόριστα, γιατί πάνω απ' όλα είναι σπουδαίοι άνθρωποι. Δεν τους έχω ζητήσει ποτέ να μου προσφέρουν υπηρεσίες εκτός καθηκόντων τους. Δεν τους έχω ζητήσει, για παράδειγμα, να κουβαλήσουν τα ψώνια μου από το σούπερ μάρκετ –όπως συμβαίνει σε αρκετούς συναδέλφους τους, όπως όλοι έχουμε δει- γιατί πάνω από όλα, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας. Δεν τους αρμόζει να "φωτογραφίζονται" με αυτό τον τρόπο, δίπλα σε δημόσια πρόσωπα. Και προσωπικά δεν μου αρέσει να ανακατεύεται και κανείς στην ζωή μου".

Ποια είναι τα καθήκοντα των τριών υπαλλήλων

“Οι δύο γραμματείς κρατάνε το αρχείο του Ανδρέα Παπανδρέου κι απαντούν σε δεκάδες γράμματα πολιτών που φτάνουν στο σπίτι. Επίσης, απαντούν καθημερινά σε άλλα τόσα τηλεφωνήματα συνανθρώπων μας που ψάχνουν για δουλειά ή χρειάζονται βοήθεια", λέει η Δήμητρα Λιάνη και συνεχίζει. “Τον οδηγό τον χρησιμοποιώ όταν μετακινούμαι, γιατί έτσι νιώθω ασφαλής. Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου. Ένα δημόσιο πρόσωπο βρίσκεται πάντα σε κίνδυνο. Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή η "κακή" στιγμή. Πάντως, η παρουσία και των τριών στο πλευρό μου, είναι διακριτική και ιδιαίτερα σημαντική".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.