Στις 5:30 η ανακοίνωση του «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του GAP ή αλλιώς ολονύχτιο πάρτι στο Δρομοκαίτειο

Έχει ξεφύγει τελείως το άτομο....

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών»
Έμβλημα του νέου κόμματος που θα κατέβει στις εκλογές είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο
Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης
Αντίδραση ΠΑΣΟΚ: Σηκώθηκε....
το παραβάν. Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές
Στις 5.30 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιάσει την ταυτότητα του νέου κόμματος με το όνομα του, το σύμβολό του και την ιδρυτική του διακήρυξη, για να κατέβει στις εκλογές.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα πλαισιώσουν κομματικά και ως υποψήφιοι το εγχείρημα του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος με τον τρόπο επιχειρεί να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τον συνέδεε με το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 και το οποίο υπηρέτησε από όλα τα πόστα.

Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα Κίνημα που θα έχει έντονη στα ψηφοδέλτιά του τη δυναμική της ανανέωσης, αν και η βιτρίνα του νέου κόμματος στις προθήκες της θα έχει παλαιά αναγνωρίσιμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θα είναι και υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης.

Να σημειωθεί ότι ήδη πριν καλά-καλά την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου ακόμα, στην Χαριλάου Τρικούπη, είδαν τρεις εν ενεργεία βουλευτές τους και δύο πρώην γραμματείς να τους εγκαταλείπουν.

Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαχινίδη, Συμεών Κεδίκογλου και Θάνο Μωραϊτη, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή καθώς και τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ πίσω από την οργάνωση και συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκονται ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Προς το παρόν στο επικοινωνιακό επιτελείο ως εκπρόσωποι είναι οι Φ. Σαχινίδης, ο Γ. Πεταλωτής και ο Γ. Ελενόπουλος, στη συνέχεια το ρόλο αυτό θα έχει αποκλειστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον κ. Ελενόπουλο σε ρόλο συντονιστή του Γραφείου Παπανδρέου.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, έστω και άτυπη, σχετικά με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.
«Σηκώθηκε το παραβάν». Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, δήλωσαν από το ΠΑΣΟΚ.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια