Μικραίνει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ ... από την επόμενη Κυριακή


Ποιοι ετοιμάζονται να πουν στο Βαγγέλη: Ή φεύγεις από την κυβέρνηση ή από το ΠΑΣΟ.
Σκληρά μηνύματα προς το Βαγγέλη Βενιζέλο έρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για το Βαγγέλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι....
την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Παναγιωτακόπουλος συγκαλεί σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, θα στείλει πολλά μηνύματα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα αφορούν και την ηγεσία του Βαγγέλη του ΠΑΣΟΚ καθώς κάποια στελέχη της Βόρειας Ελλάδας, δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι το Φεβρουάριο, όπου είναι και το συνέδριο του κόμματος. Προτείνουν μάλιστα την περαιτέρω διαφοροποίησή τους από το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη. Οι αντιδράσεις αυτές φαίνεται ότι βρίσκουν κοινό τόπο με τις ενστάσεις του κ. Παναγιωτακόπουλου και την Αριστερή Πρωτοβουλία που θέλει την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.

Το σίγουρο πάντως που διαρρέουν στελέχη της βόρειας Ελλάδας, είναι πως το ΠΑΣΟΚ … μέχρι το Φεβρουάριο, θα μικρύνει περισσότερο. 

parapolitika.gr
Στ.Νοβ.

Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...