Μέχρι την Παρασκευή οι προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν


Μέχρι την Παρασκευή μπορούν να υποβάλουν προσφορές οι ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά ή την σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.
 Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του πρόεδρου του διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη
«μετά από συνεχείς και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν την 17/10/2012 ότι τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση "Στρατηγικού Επενδυτή ή Αγοραστή" του Νοσοκομείου τίθεται η 19/10/2012».

Ο κ. Μαρτίνης αναφέρει ότι «ανεξάρτητα από την, εκ των πραγμάτων, αναγκαιότητα των ασφυκτικών πλαισίων και την ωφελιμότητα, των υποθέτω καλοπροαίρετων, έξωθεν παρεμβάσεων, το ΔΣ του Ιδρύματος, ο Ε.Ε.Σ. και εγώ προσωπικά θα διαφυλάξουμε τη διαφάνεια και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νοσοκομείου και του προσωπικού του που το στηρίζει με αυταπάρνηση. Κάθε σοβαρά πρόταση θα εξετασθεί και θα αξιολογηθεί στην ουσία της με αυτά τα κριτήρια, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια