Σφοδρή σύγκρουση Μουρούτη-Αποσκίτη με προσωπικό ύφος και... παρασκήνιο Αρκαδίας!


Βαριές κουβέντες μέσω facebook μεταξύ του συνεργάτη του πρωθυπουργού και του προέδρου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε μέσω facebook σήμερα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

"Πόσο λυπάμαι τον....
(κατά τα άλλα συμπαθέστατο, συγχωριανό μου) Μπάμπη Αποσκίτη που τον βάζουν να κάνει αναρτήσεις για την ανεργία. Ο ίδιος δεν είχε ποτέ του πρόβλημα εργασίας. Ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς είχε φροντίσει και τον είχε βοηθήσει πολύ, ιδιαίτερα την περίοδο της Κυβέρνησης Καραμανλή..." έγραψε στην προσωπική του σελίδα για να λάβει στη συνέχεια απάντηση απο τον κ. Αποσκίτη:

"Κρίμα George Mouroutis. Θεωρούσα οτι κάποια πράγματα έχουν και όρια. Προφανώς στην πολιτική ακόμα μαθαίνω..Πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά οτι δεν είσαι ελέφαντας.Το κακό είναι οτι ο χώρος είναι μικρός. Πολύ μικρός. Και γνωριζόμαστε όλοι καλα...Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον οτι δεν ήρθε άνωθεν η εντολή.. Γιατί αν φτάσαμε και εκεί, δυστυχως θα στεναχωρήσω πολύ τον πατέρα μου και δεν θέλω να το ακούσει και αυτό μετά από τόσα χρόνια...Ήδη έπαθε αρκετά. Εγω έχω στομάχι και αντέχω δεν εχω πρόβλημα".

Η απάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού ήταν άμεση: "Αν αυτά που μαθαίνεις στην πολιτική είναι οι αρχές, η ηθική, η σταθερότα απόψεων, η ομαδικότητα, το δημόσιο συμφέρον, πράγματι έχεις δίκιο. Προφανώς ακόμα μαθαίνεις... Καλό θα είναι να μην μιλάς.Και μην επικαλείσαι τον πατέρα σου. Τουλάχιστον ο κ. Ηλίας έχει αξιοπρέπεια και δεν τοποθετείται δημόσια. Γιατί αν η τοποθέτησή του ήταν η ίδια με τη δική σου, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ούτε καν στο χωριό μας! Αυτά. Καλό Δεκαπενταύγουστο".

Ο κ. Αποσκίτης πάντως προχώρησε ένα βήμα παρακάτω καλώντας... τον Γιώργο Μουρούτη στην Αρκαδία: "George Mouroutis αν αυτά που γράφεις τα γράφεις ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού της χώρας, τότε ως Πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχω να σου πώ οτι λυπάμαι για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και χαίρομαι γιατί δικαιώνομαι καθώς φαίνεται ξεκάθαρα από τι περιβάλλον αποχώρησα! Αν τα γράφεις ως Γιώργος τότε ως Μπάμπης θέλω να σε καλέσω τον Δεκαπενταυγουστο στο όμορφο χωριό σου, στο οποίο εχεις να πατήσεις καμιά 30αριά χρόνια, για μια βόλτα. Να δούμε ποιόν θα χαιρετάει ο κόσμος και ποιόν θα κυνηγάει.....Οσο για την όψιμη εκτίμηση σου προς το πρόσωπο του πατέρα μου, θα σου θυμίζω την "συμπαράσταση" του περιβάλλοντος του αρχηγού της ΝΔ προς το πρόσωπο του στις δημοτικές εκλογές του 09....Αυτά. Καλό Δεκαπενταύγουστο".

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας του νεαρού στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ηλίας Αποσκίτης ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη στην Αρκαδία και στη συνέχεια δήμαρχος Κοντοβάζαινας με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια