Μήνυμα παρέμβαση του Γ. Τράγκα με πολλούς αποδέκτες.


Επανήλθε ο Γιώργος Τράγκας μέσω … facebook και για άλλη μια φορά στέλνει τους … «χαιρετισμούς» του στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Αντώνη Σαμαρά και στην … Άγκελα Μέρκελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

«Περάστε καλά, όσο μπορείτε....
τις ζεστές μέρες του Αυγούστου που μας απομένουν και πλατσουρίστε σε όποια παραλία ανακαλύψετε από το Νησί των Φαιάκων έως την Κρήτη. Μετά θα έρθουν –όπως έχετε αντιληφθεί- τα πιο δύσκολα, τα πιο επώδυνα. Θα σας ενημερώσω αναλυτικά και για όσα παρασκήνια έχουν συμβεί, από τις 3 Σεπτεμβρίου που ξεκινάω τις εκπομπές μου στον Real Fm και στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Συγκεντρώνω πληροφορίες και σκοπεύω να τα …λαλήσω ΟΛΑ. Όταν λέω ΌΛΑ εννοώ ΌΛΑ!

Μου άρεσαν πάρα πολύ οι δηλώσεις του Γερμανού ιστορικού ηγέτη, Χέλμουτ Σμίτ, ο οποίος σε προχωρημένη ηλικία, υπενθύμισε στην Άγκελα Μέρκελ και στην παρέα της ότι η Ευρώπη δεν ξεχνάει το Άουσβιτς, και το Ολοκαύτωμα 6 εκατομμυρίων Εβραίων, επομένως, στο υποσυνείδητο των ευρωπαίων, δεν μπορεί να εγκατασταθεί η εικόνα μίας γερμανικής ηγεμονίας και μάλιστα με το ύφος και τον αυταρχισμό της παλαιάς και «γνωστής» σε όλους Γερμανίας.

Να μοιραστώ μαζί σας και ένα μικρό παρασκήνιο…. Ο Αντώνης Σαμαράς, που οι πληροφορίες μου λένε άρχισε να βλέπει περισσότερο στο χειρουργημένο δεξί μάτι του και σταδιακά αποκαθίσταται η όραση του, έχει ζητήσει από την Μέρκελ και τον Ολάντ να ξεκινήσει μία διαδικασία διαπραγμάτευσης, επί διαφόρων σημείων του Μνημονίου. Το Βερολίνο δεν θέλει να υπάρξει ούτε ψίθυρος για επαναδιαπραγμάτευση, ή αναδιαπραγμάτευση και πάντως καμία δημοσιοποίηση τέτοιων συζητήσεων. Η …’’γκιόσα του Βερολίνου’’, η γυναίκα που καταστρέφει βαθμιαία τη συνοχή και την οικονομία της ευρωζώνης, πιστεύει ότι η δημοφιλία της και η επανεκλογή της στη Γερμανία θα κερδηθεί με την «παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων»(!) Ο Σαμαράς όμως, έχει δρομολογήσει παρασκηνιακά ένα μήνυμα προς τη Καγκελαρία και προς το Παρίσι που λέει με λίγα λόγια ότι «εάν δεν δώσετε κάποιες ανάσες θα επιταχυνθεί το ξεφλούδισμα ολόκληρης της ευρωζώνης και στον φινάλε μία έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα αποτελέσει μεγαλύτερη ήττα για την κ. Μέρκελ, αφήνοντας να εννοηθεί και την πιθανότητα επανεκλογής της».

Οι πιθανότητες να σπάσει αυτό το κυβερνητικό σχήμα, εξαιτίας διαφοροποιήσεων του Πασόκ και της ΔΗΜΑΡ, πιστεύω ότι δεν είναι πολλές, διότι εκπροσωπούν το 48,5% του ελληνικού λαού (συνολικά) και δεν έχουν εύκολες δικαιολογίες για να ΞΑΝΑκαταφύγουν στις κάλπες σύντομα. Εάν αυτό γινόταν θα είχαμε ένα δίπολο Δεξιάς και Σύριζα. Οι υπόλοιποι θα είχαν περάσει σε…. Απορροφητήρα.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν… Ραντεβού το Σεπτέμβρη και μέχρι τότε… KEEP IN TOUCH!

Αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα και στηρίζουμε την ελληνική οικονομία. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι και ψάχνουμε πάντα για κάτι καλύτερο…

Φιλιά

Υ.Γ. Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι αντιρατσιστής. Νομίζω όμως ότι αυτή η χώρα, δεν είχε και δεν έχει τις υποδομές για να δώσει ψωμί και δουλειά και περίθαλψη στα παιδιά της, πόσο μάλλον στους ταλαιπωρημένους πολίτες άλλων χωρών, που δρασκελίζουν τα σύνορα της. Είναι καιρός, να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις. Ο Νίκος Δένδιας, που κάθεται σε ηλεκτρική καρέκλα δείχνει να έχει μία σοβαρή αντίληψη της κατάστασης. Κατά τη γνώμη μου όμως δεν αρκούν οι επιχειρήσεις «σκούπα» , πρέπει να βρεθεί τρόπος μαζικής επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών, όπως και αναχαίτισης της εισόδου τους στη Ελλάδα.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια