Ο καιρός σήμερα Σαββάτο...



Περιορισμένη ορατότητα με τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες θα είναι τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα....



ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τις πρωινέ ώρες και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα φτάσει από -5 έως και 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις που το βράδυ κατά τόπους θα αυξηθούν ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από -02 έως και 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και τις πρωινές ώρες η ορατότητα πιθανώς θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινέ ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια