Οδοφράγματα στο Ζεφύρι - Αθίγγανοι "σάπισαν" στο ξύλο αστυνομικό διευθυντή


Οι αθίγγανοι, που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιτέθηκαν σε διερχόμενη γυναίκα, της άρπαξαν μια αλυσίδα από το λαιμό και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους.

Στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι εντόπισαν το αυτοκίνητο κοντά στο συνοικισμό αθίγγανων αλλά δέχθηκαν επίθεση από περίπου πενήντα άτομα. Οι αστυνομικοί...
κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο που φαίνεται να είναι ένας από τους δράστες της ληστείας.

Ωστόσο το γεγονός αυτό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή και στις δέκα το βράδυ μια μεγάλη ομάδα αθίγγανων έστησε οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων. Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο αστυνομικός διευθυντής ο οποίος ήταν με πολιτική περιβολή και εκτελούσε χρέη επόπτη της περιοχής.

Ο αστυνομικός διευθυντής, τον οποίο αναγνώρισαν, επέβαινε σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες το οποίο έσπασαν οι αθίγγανοι με πέτρες και ξύλα και χτύπησαν τον ίδιο και τον οδηγό του. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά εδώ και λίγη ώρα τα επεισόδια έχουν λήξει και επικρατεί ηρεμία.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια