Με τον Καρέρα στον "κόσμο του" η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ

Δυστυχώς ο Καρέρα διάβασε λάθος το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι που όπως φάνηκε θα μπορούσε να το πάρει εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός στην αρχή του ματς περίμενε την ΑΕΚ να πιέσει, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόταν αντιληπτό ότι οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε χωρίς σέντερ φορ και έπαιξε με τον Μάνταλο ψευτοεννιάρι, που όπως έδειξε το παλικάρι δεν γνωρίζει την θέση και μονίμως η περιοχή των πρασίνων ήταν άδεια από φουνταριστό.

Βέβαια και τα δύο σέντερ φορ της ΑΕΚ, Ολιβέιρα και Αραούχο  έρχονταν από τραυματισμό και δεν έβγαζαν 90λεπτο, όμως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και οι δύο από 45 λεπτά ο καθένας.

Άλλη επιλογή του Καρέρα θα μπορούσε να ήταν ο Λιβάγια σέντερ φορ, που έχει ξαναπαίξει άλλωστε και ο Μάνταλος να πήγαινε αριστερά που γνωρίζει την θέση.
Επίσης τεράστιο λάθος η έλευση από τον πάγκο του Κλωναρίδη που δεν μπορεί να προσφέρει σε παιχνίδι κατοχής, γιατί δεν είναι καλός στο ένας με έναν, αλλά μόνο σε παιχνίδι αντεπιθέσεων αφού είναι γρήγορος. 
Από την στιγμή που βγήκε ο Βέρντε θα έπρεπε να βάλει τον Αλμπάνη που και γρήγορος είναι και καλή ντρίπλα έχει.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έγινε και για 66 λεπτά η ΑΕΚ πελαγοδρομούσε στο γήπεδο από την ατυχή έμπνευση του Καρέρα.

zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.