Στα δίχτυα της Αστυνομίας η γυναίκα αράχνη με το βιτριόλι...

Τρέχουν πολύ γρήγορα οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς σήμερα πρωί προσήχθη και καταθέτει μια 35χρονη γυναίκα, η οποία είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

Η 35χρονη μένει στο Παγκράτι και τις πολύ πρωινές ώρες προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στην οδό Θήρας στην Κυψέλη όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει αρχίσει και "μιλάει".

Η 35χρονη είναι ιδωτική υπάλληλος  σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το σφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί.

Η Αστυνομία έφτασε στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια