Μέχρι και βίντεο ανέβασαν οι αναρχοάπλυτοι διαφημίζοντας την Δράση τους!!!

Καίνε την Ελληνική σημαία και πανηγυρίζουν οι βρομιάρηδες....
Άλλωστε είναι φυσικό αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι αλλοδαποί και μάλιστα στην πλειοψηφία τους Αλβανοί....


Ένα προκλητικό βίντεο που έδωσαν οι κουκουλοφόροι στη δημοσιότητα μέσω ιστοσελίδας αντιεξουσιαστών που δείχνει να έχουν μετατρέψει το Πολυτεχνείο σε καταφύγιο και ορμητήριο και από εκεί να "βομβαρδίζουν" τους αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ. 

Μάλστα στο βίντεο για το οποίο όπως φαίνεται καμαρώνουν για τη δράση τους, οι κουκουλοφόροι καίνε στην πύλη του Πολυτεχνείου την ελληνική σημαία, ενώ φαίνεται πως έχουν καλλιτεχνική φλέβα αφού το έχουν "ντύσει" και με μουσική. 

Και ενώ οι κουκουλοφόροι καίνε, σπάνε και βανδαλίζουν ότι βρουν μπροστά τους, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό με σκοπό να αναβιώσει ο Δεκέμβριος του 2008 που είχε σκοτωθεί από πυρά ειδικού φρουρού ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. 

Απειλεί μάλιστα με παραίτηση από το υπουργείο σε περίπτωση που δεν ξεκαθαριστεί η πολιτική της κυβέρνησης, λέγοντας πως "εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια

Όπως επισημαίνει ο κ. Πανούσης, τα συνθήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, αλλά είναι πολιτικά. Μάλιστα, αφήνει αιχμές και προς άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας πως η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια