Κύριε Σαμαρά μας κακομαθαίνετε... Κάρτα ανεργίας απο το σπίτι;;;

Πόση αγάπη και πόση προστασία να αντέξει ένας λαός πιά; Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου βάλθηκε να μας συγκινήσει με την γαλαντομία της. Όχι μόνο μειώνει συνεχώς τον αριθμό των ανέργων... στα χαρτιά, αλλά πλέον ο ΟΑΕΔ θα εκδίδει και κάρτες ανεργίας από το σπίτι!!! 
Με αυτή την κίνηση μας σκλάβωσε ο πρόεδρος. Θα στέλνεις ένα απλό mail στον ΟΑΕΔ και «τσάκ» θα ανανεώνεται η κάρτα ανεργίας. Πόσο πιο εύκολα πια; Πόσο πιο....
όμορφη θα κάνει τη ζωή μας ο Αντώνης Σαμαράς;

Θυμηθείτε με, με κάτι τέτοιες ενέργειες θα λατρέψουμε την κυβέρνηση. Με εντολή Σαμαρά οι άνεργοι θα.... κααααάθονται σπίτι και θα ασχολούνται μόνο με το ίντερνετ, αφού το μέτρο αυτό θα πάει πακέτο όπως αντιλαμβάνεστε με τα δωρεάν laptop και το δωρεάν internet σε όσους έχουν λάβει το κοινωνικό επίδομα.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η ζωή μας αλλάζει προς το καλύτερο και στο τέλος δεν θα θέλει κανένας να δουλέψει. Θα «πέσει καπάκι» και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και τέλος, αυτό ήτανε. Ζωή και κότα. Ταμάμ. Φαί, ύπνος και ίντερνετ. Πιο χαλαρά δεν υπάρχει!
Και μετά ακούω κάτι άλλους που λένε «να πέσει η κυβέρνηση, να φύγει ο Σαμαράς» και διάφορες τέτοιες ασυναρτησίες. Πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές; Ο άνθρωπος είναι κελεπούρι. Μας θέλει όλους μέσα στα σπίτια έγκλειστους, ξεκούραστους για τη μεγάλη μέρα... Είναι αναντικατάστατος δεν ακούω κουβέντα επ' αυτού. 

PS: Antonis, stay with us... we love you!

newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια