Αρνήθηκε ο Καμίνης να βγάλει ψήφισμα για τη Γάζα και είπε "δεν βγάζουμε ψηφίσματα με το παραμικρό"!!!!

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης αρνήθηκε την έκδοση ψηφίσματος για τη Γάζα. Ο εκλεκτός ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (η τελευταία μάλιστα υπερηφανεύεται γιατί...
ήταν δική της "ανακάλυψη"). Ο Καμίνης επιχειρηματολόγησε για την απόφασή του λέγοντας ότι "δεν μπορούμε να βγάζουμε ψηφίσματα για το παραμικρό". Την πρόταση δε να συζητηθεί....
το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισαν οι σύμβουλοι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Τα περισσότερα από 600 θύματα, στην πλειοψηφία τους άμαχοι και από αυτούς πάρα πολλά παιδιά, αποτέλεσμα της δολοφονικής μηχανής του Ισραήλ, για τον Καμίνη δεν αποτελούν ικανό λόγο για την έκδοση ψηφίσματος. Θεωρεί ότι πρέπει να κρατήσει ίσες αποστάσεις μεταξύ Ισραήλ - Παλαιστίνης και, προφανώς, ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Παλαιστίνη. Του κόσμου, όχι των κυβερνήσεων και των Διεθνών Οργανισμών. Σε αυτά τα τελευταία προστέθηκε και ο Καμίνης.

Η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καμίνης δέχτηκε πρόσκληση από τον πρέσβη του Ισραήλ στις ΗΠΑ, να τον επισκευτεί και να υποστηρίξουν μαζί την πρόταση του πρέσβη να απονεμηθεί στο ισραηλινό στρατό το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το "ανθρωπιστικό" έργο που επιτελεί στην Παλαιστίνη, σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους και καταστρέφοντας σπίτια και υποδομές.

Να χαίρεστε τον Καμίνη σας λοιπόν και να κλαίτε από χαρά γιατί αυτά δεν συμβαίνουν στα δικά σας παιδιά...
πηγή swell-swell.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια