Ναζιστής Ουκρανός δεξί χέρι του Φασίστα Προέδρου καλεί τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη να χτυπήσει τη Ρωσία!

Και όμως αυτά τα ρεμάλια στηρίζει ο Ομπάμα η Μέρκελ και η Ευρωπαική ένωση.
Και μην ξεχνάμε την αγαστή συνεργασία της χρυσής αυγής με τους φασίστες ναζιστές της Ουκρανίας....

Οι ακροδεξιοί ουκρανοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά προκαλώντας με τον χειρότερο τρόπο την Ρωσία. Ένας εκ των ηγετών της ουκρανικής ακροδεξιάς ο D. Yarosh, κάλεσε τον πιο καταζητούμενο για την Ρωσία τρομοκράτη Doku Umarov “να δράσει εναντίον της Ρωσίας”!

Σε μήνυμά του μέσω κοινωνικών δικτύων ο ακροδεξιός ουκρανός “υπενθυμίζει” ότι “πολλοί ουκρανοί είχαν πάρει τα όπλα για να πολεμήσουν δίπλα στους Τσετσένους εναντίον των Ρώσων. Τώρα είναι η ώρα να στηρίξετε εσείς την Ουκρανία”.

Ο Yarosh και στη συνέχεια του μηνύματος καλεί τον Umarov να ενεργοποιηθεί εναντίον της Ρωσίας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.