Το λ@μ@γιο που έκοβε βόλτες με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη μας λέει να πάμε να γ@μ@θούμε

Επειδή είμαι ένας από αυτούς που δεν θέλει την πώληση του Ελληνικού, σημαίνει ότι αφορά και εμένα αυτή η βρισιά.
Λοιπόν φιλαράκι για να μην το κουράζουμε, σου επιστρέφω αυτό που είπες, δλδ. σάλτα και γ@μ@σου αν και έτσι όπως είσαι δεν σε παίρνει ούτε ο χάρος.


«Να πάτε να γ@μ@θείτε!» η απάντηση του Στέλιου Σταυρίδη σε όσους δεν ήθελαν την πώληση του Ελληνικού 
- Χαρακτήρισε ευλογία Θεού τις ιδιωτικοποιήσεις 
- «Αν οι Έλληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι από το Αμβούργο» 
- Ακούστε τη συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ 
Μια συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, λίγες μέρες μετά την καρατόμησή του από την ηγεσία του Ταμείου έρχεται στο φως, μέσω του thepressproject.gr, και θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις. 

Η συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κριστίνα Πλέτεν για τη νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende δόθηκε ενώ ο κύριος Σταυρίδης ήταν ακόμη πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Την παραχώρησε με αφορμή το αφιέρωμα της εφημερίδας στις 4 Αυγούστου με τίτλο: «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες». 

Όταν η δημοσιογράφος των ρωτά για τις αντιδράσεις των κατοίκων του Ελληνικού για την ιδιωτικοποίηση του παλιού αεροδρομίου, το οποίο θέλουν να γίνει μητροπολιτικό πάρκο, ο Στέλιος Σταυρίδης... ξεσπά! 

«Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γ@@@@@@! (σ.σ. fuck you λέει στο ηχογραφημένο κομμάτι που συνοδεύει τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της εφημερίδας) Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα».

Χαρακτηρίζει τις ιδιωτικοποιήσεις «ευλογία του Θεού! Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο». «Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι 3. Αλλά είναι γεγονός!», λέει. 

«Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στην Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», λέει ο Στέλος Σταυρίδης. 

«Μα, έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα στη Νορβηγία», του απαντά η δημοσιογράφος. Και ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ συμπληρώνει: «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο...». Σύμφωνα με τον ίδιο «η ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από τις αποκρατικοποιήσεις. Είμαστε η τελευταία ελπίδα και το τελευταίο οχυρό της Ελλάδας. Αν πετύχουμε, θα δούμε όλο και περισσότερους Έλληνες να δουλεύουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια, ευτυχία και ευημερία.

Αυτοί είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Αν αρχίσεις και κλαψουρίζεις ότι κάποιος εκμεταλλεύεται τη δυστυχία σου, είναι δική σου ευθύνη να γυρίσεις τα πράματα. C ‘est la vie (σ.σ. έτσι είν’ η ζωή), είναι θέμα νοοτροπίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια