"Θα σκοτώσω την κόρη μας για να σ' εκδικηθώ που με άφησες"

Μίσος για την πρώην σύζυγό του και πάθος για εκδίκηση "ξεχειλίζει" το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα
"Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα", αναφέρει ο δράστης.
Ο 47χρονος είχε πυροβολήσει στο κεφάλι....
την κόρη του στις 12 Αυγούστου στο Άργος.
Στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί και έκτοτε νοσηλεύεται κλινικά νεκρός στο Τζάνειο.

Φως στα κίνητρα της οικογενειακής τραγωδίας έρχεται να ρίξει το χειρόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου επιχειρηματία από το Αργος, ο οποίος στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε..

Στο σημείωμα που φέρνει στο φως "ΤΟ ΒΗΜΑ" ο 47χρονος απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του με βρισιές και βαριές εκφράσεις, ενώ της επιρρίπτει ευθύνες και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα», γράφει ο επιχειρηματίας.

Ο 47χρονος ρίχνει την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου τους στη γυναίκα που όπως γράφει εδώ και αρκετό καιρό, διατηρούσε δεσμό με κάποιον κοινό τους φίλο και δηλώνει ξεκάθαρα πως ο λόγος που θα σκοτώσει την κόρη τους είναι η εκδίκηση, καθώς έτσι η εν διαστάσει σύζυγος του θα αναγκαστεί να ζήσει με τις τύψεις για το θάνατο της κοπέλας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα».

Η 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια