Όλα τα στοιχεία δείχνουν τον ελεγκτή σαν υπεύθυνο για τον θάνατο του 19χρονου....

Τι υποστηρίζουν οι δυο κοπέλες που ήταν μαζί με τον 19χρονο στο τρόλεϊ το μοιραίο βράδυ αλλά και μπροστά στο παρόμοιο περιστατικό πριν από ένα χρόνο.
Ερωτήματα γιατί ο ελεγκτής ζήτησε από τις δυο κοπέλες που δεν είχαν εισιτήριο να κατέβουν ενώ με τον 19χρονο διαπληκτίστηκε.
Η αστυνομία θεωρεί....
ότι το "κλειδί" της υπόθεσης κρύβεται στο τι είχε συμβεί μεταξύ του ελεγκτή και του 19χρονου Θανάση πριν ένα χρόνο στην ίδια διαδρομή.
Εμφανίστηκαν μάρτυρες που αναφέρονται σε κακή συμπεριφορά του ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας διαδρομής στο Περιστέρι.
Νέα δεδομένα φέρνουν στο φως δυο νέες κρίσιμες μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη την περασμένη Τρίτη στο μοιραίο τρόλεϊ. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΒΗΜΑ, στο τρόλει εκείνο το βράδυ επέβαιναν και δύο κοπέλες που ήταν φίλες του 19χρονου και οι οποίες μάλιστα συμπτωματικά ήταν παρούσες και στο περιστατικό πριν ένα χρόνο, οπότε είχε υπάρξει και πάλι διαπληκτισμός του 19χρονου με τον ίδιο ελεγκτή.

Οι δύο κοπέλες δεν είχαν ούτε οι ίδιες εισιτήριο και ο ελεγκτής τους ζήτησε να κατέβουν
Οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, υποστηρίζουν ότι το μοιραίο βράδυ που επέβαιναν στο τρόλεϊ μαζί με τον 19χρονο δεν είχαν ούτε οι ίδιες εισιτήριο αλλά ο ελεγκτής τους ζήτησε απλώς να κατέβουν προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο, που είχε εξελιχθεί σε διαπληκτισμό με τον άτυχο φίλο τους. Σημειώνεται ότι σχετική ενημέρωση είχε και η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Αρετή Παπαναγιώτου. Επίσης, οι δύο κοπέλες αναφέρθηκαν και στο περσινό περιστατικό σημειώνοντας ότι αντιθέτως με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 13ης Αυγούστου, πριν από ένα χρόνο, ο 29χρονος ελεγκτής είχε κόψει πρόστιμο στις δύο κοπέλες οι οποίες και πάλι δεν είχαν εισητήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο, ενώ στην περίπτωση του νεαρού μετά από διαπληκτισμό ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του.

Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουν εμφανιστεί μάρτυρες που κάνουν λόγο για κακή συμπεριφορά του 29χρονου ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ. Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο όταν υπήρξε αντίστοιχο περιστατικό μεταξύ του ελεγκτή και του 19χρονου, προκειμένου να διευκρινίσουν τα δεδομένα της τωρινής υπόθεσης. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές μαρτυρίες τότε προκύπτει ότι ο ελεγκτής προέβη σε σειρά παράτυπων ενεργειών αφού στις περιπτώσεις ελέγχου του 19χρονου και της παρέας του φέρεται αφενός να έχει προσπαθήσει να συγκρατήσει ή να σπρώξει τον 19χρονο ή να αφήνει χωρίς έλεγχο μέλη της ίδιας παρέας.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια