Τελικά είναι συμμορία και το σχέδιο τους είναι εγκληματικό ;;

Ένας ανίκανος υφυπουργός και ένας υπουργός αποτυχημένος ανακοίνωσαν σήμερα, ότι από τις αρχές του 2014 θα επιτραπεί ο πλειστηριασμός και της πρώτης κατοικίας !!!!
Μάλιστα ο ανεκδιήγητος Υφυπουργός Σκορδάς είπε πως πρέπει να γίνει για να μην καταρρεύσουν οι τιμές των ακινήτων!!!!!! Σε πλήρη....
συμφωνία με τον Χατζηδάκη, που προφανώς ξεχνάει την οργή του κόσμου, που ο ίδιος την έχει βιώσει στο πετσί του (κάτι που βέβαια ήταν καταδικαστέο).

Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι μας είπαν πως θα πλειστηριαστούν τα σπίτια των Ελλήνων που δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν τα δάνειά και τις πιστωτικές τους κάρτες χωρίς ίχνος ντροπής.
Από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν κάνει δώρο στις τράπεζες πάρα πολλά δισ ευρώ που βέβαια τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός και τώρα θα τους κάνουνε δώρο και τα σπίτια μας.

Αν αυτό δεν είναι πολιτική αλητεία τότε τι είναι;;;

Σήμερα ακούσαμε και δήλωση Πρωθυπουργού πως πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να βγουν σε διαθεσιμότητα άλλοι 6000 χιλιάδες υπάλληλοι για φέτος και άλλοι 15 χιλιάδες του χρόνου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων.

Όπως αποδεικνύεται από τα πεπραγμένα, από το 2009 μας κυβερνά μια συμμορία και το σχέδιο τους είναι εγκληματικό, μην σας ξεγελά το ότι εναλλάχθηκαν στην εξουσία δύο κόμματα, ουσιαστικά και τα δυο κόμματα είναι το ίδιο.

Και το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθούμε:

Καμία σχέση δεν έχει ο αλεξιπτωτιστής Σαμαράς με την Νέα Δημοκρατία αφού όπως ακούμε θα αλλάξει και το όνομα σε "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" Ή "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ". Άλλωστε ποτέ δεν ήταν μέλος αυτού του κόμματος αφού ακόμα και φέτος γιόρτασαν τα γενέθλια της ΠΟΛ.ΑΝ και μάλιστα έκοβαν τούρτες και άνοιγαν σαμπάνιες κάποιοι βουλευτές του και πανηγύριζαν για τον αρχηγό τους που κατάφερε και άλωσε την Νέα Δημοκρατία....

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την διακυβέρνηση της χώρας και πολύ περισσότερο με το ΠΑΣΟΚ, αφού κάποιοι κατάφεραν να αναρριχηθούν στην αρχηγία του κόμματος λέγοντας ψέμματα και τώρα χρησιμοποιούν το όνομα της παράταξης για να υφαρπάζουν την ψήφο ή την ανοχή των ψηφοφόρων της Ν. Δημοκρατίας.

Για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να αλλάξουν όνομα.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το νέο μόρφωμα που ετοιμάζει ο Αντώνης θα έχει για μέλη του τον "Σημιτικό" Στουρνάρα, τον Χρυσοχοείδη, την Διαμαντοπούλου και πολλούς ακόμα Πασόκους  που ο λαός τους έβαλε στο ντουλάπι με τους σκελετούς.
Έτσι λοιπόν όλη η συμμορία θα βρίσκεται σε ένα κόμμα και θα προσπαθήσει να ξαναπάρει νέα εντολή από τον Ελληνικό λαό για να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν στα ξένα αφεντικά τους την περιουσία του Ελληνικού λαού....

Ας ελπίσουμε να βρεθεί ένας πατριώτης να τους χαλάσει τα σχέδια.

Υ.Γ. Πατριώτες υπάρχουν και όλοι τους ξέρουμε! Μακάρι να θέλουν και να μπορούν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια