Σοκ! Το αιματοβαμμένο μπάνιο του Πιστόριους – Το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο η όμορφη Ρίβα

Οι εικόνες που μετέδωσε το δίκτυο Sky News σοκάρουν
Τα ίχνη από τις σφαίρες στην πόρτα της τουαλέτας όπου κρυβόταν η άτυχη Ρίβα
Ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης ο Όσκαρ Πιστόριους
Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της δολοφονίας....

Δυο λευκές ταινίες που τοποθέτησε η αστυνομία στην πόρτα της τουαλέτας δείχνουν το σημείο όπου οι σφαίρες από το όπλο του Όσκαρ Πιστόριους διαπέρασαν την πόρτα και καρφώθηκαν στο σώμα της Ρίβα Στέενκαμ.

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News σοκάρουν. Το αίμα της άτυχης γυναίκας σχεδόν καλύπτει το χώρο.

Στο βίντεο υπάρχουν επιπλέον εικόνες με ίχνη αίματος στις σκάλες και άλλα σημεία τους σπιτιού.



"Είναι πιθανό η υπεράσπιση του Πιστόριους να υποστηρίξει ότι αυτό ενισχύει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα", αναφέρεται στην ιστοσελίδα του SkyNews.

Το ύψος των σημείων στα οποία κατέληξαν οι σφαίρες έχει μεγάλη σημασία για την απόδειξη της ενοχής του Πιστόριους, καθώς η βαλλιστική έρευνα είναι αυτή που θα αποφανθεί ποια ήταν η γωνία σκόπευσης και εάν ο Πιστόριους όταν πυροβόλησε φορούσε τα προσθετικά μέλη του.

Ο Πιστόριους στην κατάθεσή του ενώπιον δικαστή το Φεβρουάριο υποστήριξε ότι σκότωσε τη Ρίβα Στέενκαμπ κατά λάθος, καθώς την εξέλαβε για διαρρήκτη που είχε μπει στην τουαλέτα. Υποστήριξε ακόμα ότι μέσα στον πανικό του δεν είχε το χρόνο να φορέσει τα προσθετικά μέλη του και ότι αργότερα κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει τη φίλη του. Στο δικαστή είπε ακόμα ότι προσπάθησε να τη σώσει σπάζοντας την πόρτα με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και στη συνέχεια καλώντας βοήθεια.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια