Συμπεριφέρεται σαν Δικαστής την εποχή που γινόταν η Μεσαιωνική Ιερά Εξέταση.


Το έχουμε πει και το ξαναλέμε, η κοπέλα "έχει κόψει αλυσίδα", διασύρει το όνομα του Πατέρα της από την ήμερα που έγινε βουλευτής και είναι κρίμα. 
Συμπεριφέρεται σαν Δικαστής την εποχή που γινόταν η Μεσαιωνική Ιερά Εξέταση.
Έχει καβαλήσει τέτοιο καλάμι που αν είχε δυνατότητα θα πέρναγε τους μάρτυρες από βασανιστήρια. Σαν την Χούντα ένα πράγμα....



Ανάκριση μέχρι τελικής πτώσεως! 

Γελάει πλέον ολόκληρη η Βουλή με την συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τις επικές ανακρίσεις της, οι οποίες μάλιστα δεν καταλήγουν πουθενά και το μόνο που αποσκοπούν είναι να σπάσουν και το τελευταίο νεύρο, όποιου έχει την ατυχία να πέσει πάνω της. Οι συνεχείς ερωτήσεις, οι ατελείωτες ώρες ανάκρισης και το ύφος της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει άλλες εποχές. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε σήμερα και η Σοφία Βούλτεψη

"Ερώτηση 10 σελίδες δεν υπάρχει. Ανάκριση πάνω από 2,5 ώρες γινόταν στην Μπουμπουλίνας. Τώρα δεν υπάρχει πια αυτό το περίφημο κτίριο.Τον μάρτυρα τον βλέπεις ότι παραζαλίζεται, εκνευρίζεται, πέφτει σε αντιφάσεις μοιραία, άρα εδώ γίνεται συσκότιση της υπόθεσης.
Δεν μπορεί κάποιος να κάνει την ερώτηση 10 φορές μέχρι να πάρει την απάντηση που θέλει"

Το σχετικό ανέκδοτο κυκλοφορεί ήδη στη Βουλή, παρομοιάζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον γνωστό ταξίαρχο Στάθη Θεοχάρη, από την καλτ σειρά "Λάμψη"

"Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα", έλεγε βουλευτής " είναι σκουλήκι θα τα πεις όλα"


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.