Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με ματατζήδες να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή


Ν. Δένδιας




















Αλήθεια ο σερίφης εκ Κέρκυρας έχει κάτι να μας πει ή θα κάνει πρώτα έρευνα ;

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή ο οποίος είναι πεσμένος στη γή. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων....
το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα και στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και των δημοσιογράφων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος διαδηλωτής που βρισκόταν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων προκάλεσε λεκτικά έναν άνδρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τότε, άνδρες των ΜΑΤ αρχίζουν να κυνηγούν τον διαδηλωτή και όταν τον πιάνουν αρχίζουν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο διαδηλωτής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και δέχεται κλοτσιές και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια όταν φωνάζει το όνομά του, ένας άνδρας των ΜΑΤ βάζει τα χέρια του μέσα στο στόμα του διαδηλωτη για να του το κλέισει... Οι σκηνές δύσκολα περιγράφονται με λόγια!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η Ελευθεροτυπία




Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το περιστατικό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Newsit Λευτέρη Σουχάιμπ, που ήταν μπροστά στο περιστατικό καθώς κάλυπτε τη συγκέντρωση, όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το βίαιο περιστατικό, οι υπόλοιποι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να τους απωθούν και να υψώνουν τις ασπίδες τους για να τους εμποδίσουν με κάθε τρόπο. Στη συνέχεια άρχισαν να τους σπρώχνουν και να ρίχνουν χημικά προς το μέρος τους. (Δείτε εδώ τη σχετική έιδηση)

Τέλος, κατά τη διάρκεια της έντασης στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων σημειώθηκαν δύο συλλήψεις.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι χαρακτηριστική της βιαιότητας από μέρος της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και στο παρελθον, στη συγκέντρωση υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών που κατέβηκαν στο Σύνταγμα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της φτώχειας και της λιτότητας που βιώνει η Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια