Οι κυρίες της τάξης μου δεν ρωτούν τους συζύγους τους που βρήκαν τα λεφτά, λέει η αμετανόητη Β. Σταμάτη.


Προφανώς η κυρία βρίσκετε σε άλλη διάσταση , κοινώς τα 'χει παίξει, έχει λαλήσει βρε αδερφέ.

Έτσι είναι οι κυρίες της τάξης της λέει η κ. Σταμάτη που κατέβηκε από κάποια κατσάβραχα και έγινε κυρία υπουργού.
Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, μακάρι να μείνετε για πολλά χρόνια στην φυλακή γιατί είστε αμετανόητη και τα χρήματα που σπαταλούσατε ανήκαν στον Ελληνικό λαό και σίγουρα γνωρίζατε τις πράξεις του συζύγου σας. Όλη η Ελλάδα το είχε τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι ;
Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είστε η μόνη....
κρατούμενη που έχει ανήλικο παιδί, αλλά σίγουρα είστε η μόνη που μας έχει ζαλίσει με τα τόσα υπομνήματα που στέλνει.

Λέτε στο υπόμνημά σας ότι κάνετε «αυτοκαταστροφικές σκέψεις και πράξεις», όμως κυρία μου στην Ελλάδα του σήμερα έχουμε σχεδόν μια αυτοκτονία καθημερινά κάποιου συμπολίτη μας γιατί δεν έχει να φάει ό ίδιος και δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του και γιαυτό είναι υπεύθυνοι κάποιοι κύριοι σαν τον σύζυγό σας.
Εύχομαι όταν θα βγείτε από την φυλακή να πρέπει να δουλέψετε για να ζήσετε αλλά να μην βρίσκεται δουλειά όπως εκατομμύρια Έλληνες, γιατί τότε μόνο θα καταλάβετε το κακό που έκανε στη χώρα ο σύζυγός σας και η παρέα του και φυσικά εσείς, που καθόλου αμέτοχη δεν ήσασταν !


Στο υπόμνημα αναφέρεται στις αλόγιστες σπατάλες, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις αγορές πανάκριβων νεοκλασικών στην καρδιά της Αθήνας.

«Οι αγορές στις οποίες προέβαινα είναι συγκρίσιμες με τις αγορές κυριών της κοινωνικής και οικονομικής μου τάξης, είτε από το χώρο της πολιτικής είτε από το χώρο της δημοσιογραφίας είτε του θεάματος. Είναι αγορές που έκανα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, την οποία μου είχε χορηγήσει ο σύζυγός μου, με αποτέλεσμα οι αγορές αυτές να εξοφλούνται σε μεταγενέστερο χρόνο. Μου αποδίδουν αγορές ακριβών αντικειμένων που ουδέποτε αγόρασα διότι οι υποτιθέμενες αποδείξεις αγοράς ήταν στην πραγματικότητα προσφορές που λάμβανα από διάφορα καταστήματα».

Η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι στην κοινωνική της «τάξη» οι σύζυγοι των υπουργών είναι γνωστές στα καταστήματα με το μικρό τους όνομα, κάνουν εξωτικά ταξίδια, αγοράζουν νεοκλασικά σπίτια με θέα την Ακρόπολη και δεν ρωτούν ποτέ τους άνδρες τους, πού βρήκαν τα λεφτά.

«Στη διάρκεια του γάμου μου, ο σύζυγός μου κυριαρχικά αποφάσιζε για τα θέματα του συζυγικού βίου ενώ εγώ ακολουθούσα τις υποδείξεις του, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, τη γνώση και τη σοφία του».

Στο υπόμνημα αναφέρει και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί της από τον εγκλεισμό της και τονίζει ότι έφθασε στο σημείο να κάνει «αυτοκαταστροφικές σκέψεις και πράξεις».

Υποστηρίζει μάλιστα πως είναι απλώς μία αδικημένη γυναίκα και μητέρα, που «στερήθηκε την ελευθερία της και οδηγήθηκε σιδηροδέσμια στη φυλακή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια