Οριστικά τέλος τα κοντομάνικα , ετοιμάστε παλτουδάκια.


Μάλλον ο καλός Θεούλης πρέπει να είναι Έλληνας η να αγαπάει την Ελλάδα πάρα πολύ, αλλιώς δεν εξηγείτε μέσα Νοεμβρίου να κάνει καλοκαιρινές μέρες. Βέβαια όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος και έτσι από Τετάρτη έχουμε μεταβολή του καιρού.  
Ψυχρό διήμερο....
με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας έρχεται από την Τετάρτη και μετά. Κρύο δε θα κάνει μόνο για στη βόρεια Ελλάδα αλλά και μέσα στις πόλεις των νοτιότερων ηπειρωτικών περιοχών.
Όπως δήλωσε στο Newsit o μετεωρολόγος, ερευνητής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος "πραγματικά θα έχουμε ένα ψυχρό διήμερο που θα ξεκινήσει από την Τετάρτη το βράδυ και θα συνεχιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή. Θα έχουμε έναν καιρό βορείου ρεύματος όπως λέμε. Δηλαδή στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής θα έχουμε αρκετά ενισχυμένους βοριάδες, πυκνή νέφωση και πιθανότατα και κάποια φαινόμενα με ασθενείς βροχές ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας.

Επομένως και η μέγιστες τιμές από την Τετάρτη ως την Παρασκευή θα είναι χαμηλές, και στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια θα έχει ψύχρα ακόμη πιο έντονη κυρίως τις βραδινές ώρες.

Πάμε σιγά - σιγά σε ένα πιο χειμωνιάτικο σκηνικό. Δε θα διατηρηθούν για πολλές ημέρες αυτές οι χαμηλές θερμοκρασίες. Από την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, στην Αθήνα για παράδειγμα θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία 17 με 18 βαθμούς Κελσίου".
Οι πολίτες πάντως δεν έχουν λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης και ήδη ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να ζεσταθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν το χειμώνα που αρχίζει να δείχνει τα δόντια του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια