Πάτρα: Το κλειστό κύκλωμα του βενζινάδικου κατέγραψε τον ληστή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δράστης χτυπώντας τον υπάλληλο, κατάφερε να πάρει περίπου 1.000 ευρώ.
Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Ακτή Δυμαίων στην παραλιακή της Πάτρας, έχει καταγράψει τη ληστεία που έγινε τα ξημερώματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο....
που δημοσιεύει το PatrasTimes, αρχικά στις 3.40 π.μ., ο υπάλληλος βγαίνει έξω μόλις βλέπει το νεαρό, γιατί θεωρεί πως πρόκειται για πελάτη. Όμως τελικά διαψεύδεται καθώς ο νεαρός βγάζει όπλο και τον επειλεί ζητώντας του όσα χρήματα είχε στο ταμείο μέχρι εκείνη την ώρα.

Ο δράστης χτυπά με τα χέρια του τον υπάλληλο καθώς ο δεύτερος καθυστερεί και προσπαθεί να μην του τα δώσει, όμως τελικά δεν το καταφέρνει.

Τελίκά ο ληστής άρπαξε 1.000 ευρώ, ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του, που είχε σταματήσει ακριβώς απέξω και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το παράδοξο είναι, όπως αναφέρουν και οι περίοικοι, πως σε πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν απέναντι είναι το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, όμως κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Όμως όπως έχουν τονίσει κατ' επανάληψη συνδικαλιστές αστυνομικοί, η κατάσταση στα περισσότερα τμήματα είναι ζοφερή, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που καλούνται να καλύψουν κυρίως τις νυχτερινές βάρδιες...

Δείτε το βίντεο από το PatrasTimes:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια