Φράγκος:Έφυγε δίνοντας τη πρόταση των Επιτελείων για το μισθολόγιο και μίλησε για "νεο-οθωμανισμό"


Δίνοντας μπροστά στις κάμερες το φάκελο με τη πρόταση των Γενικών Επιτελείων για το μισθολόγιο των ΕΔ ο απερχόμενος ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος τόνισε ότι “το πρώτο θέμα είναι το ζήτημα....
της αξιοπρεπούς διαβίωσης των οικογενειών των στρατιωτικών που έχουν υποστεί βαρύτατες περικοπές,από 21% έως 35%”.


“Δεν θέλουμε εξοπλισμούς ,αλλά πυρομαχικά,καύσιμα και ανταλλακτικά.Δεν υπάρχει περιθώριο να μειωθούν άλλο οι λειτουργικές δαπάνες¨,συνέχισε ο Φράγκος ο οποίος έκλεισε λέγοντας σχεδόν φωνάζοντας:


“Ηθικό και φρόνημα στις ΕΔ υπάρχει και οι νεο-οθωμανικές τάσεις ορισμένων εκ των γειτόνων δεν θα περάσουν”. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Α ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΕΑΑΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΕΠΙ ΗΓΕΣΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΜΠΕΓΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ.Η ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕ. ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. Η ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, KAI AYTOI KANOYN OTI MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΡΜΑΙΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΑΝΕΡΓΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο απερχόμενος ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος τόνισε ότι “το πρώτο θέμα είναι το ζήτημα....
    της αξιοπρεπούς διαβίωσης των οικογενειών των στρατιωτικών που έχουν υποστεί βαρύτατες περικοπές,από 21% έως 35%”.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.