Η Γραφικότητα έχει και όρια ρε κοπάνια.


Ο Χαϊκάλης ειρωνεύτηκε τον Μπούρα
Ρε Παύλο τράβα πες καμιά μ@ @ @κια στην τv να γελάσει καμιά γιαγιά και άσε τις εξυπνάδες και τις μαγκίτσες.
Είπαμε ρε ξεκαβαλήστε τα καλάμια. 

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, τις τελευταίες ώρες, δείχνει το χάσμα μεταξύ της ΝΔ και του Πάνου Καμμένου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός....
διευθυντής της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, πήρε τηλέφωνο στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από εντολή του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.


Στην άλλη άκρη της γραμμής, απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Χαϊκάλης και σύμφωνα με πληροφορίες ακολολούθησε ο εξής διάλογος


Ο κ. Μπούρας ζήτησε να μιλήσει με το γενικό διευθυντή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να λάβει την απάντηση ότι «εμείς εδώ δεν έχουμε γενικούς διευθυντές! Αλλά έτσι όπως τα έχετε κάνει, δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς περίπτωση να σας μιλήσουμε».


Μάλιστα σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή ο Παύλος Χαικάλης, ειρωνεύτηκε τον διευθυντή της ΝΔ, καθώς συστήθηκε ως αναπληρωτής διευθυντής του Γεωργαλά, ειρωνευόμενος το δημοσίευμα που έλεγε πως ο αρχηγός του Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε συνεργάτη τον χουντικό Γεωργαλά, αναφέρει το parapolitika.gr.


Σε κάθε περίπτωση χαμός…

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ma ti les twra echi 3estomisi tetoio pragma??? tha eprepe na ntrepete... vre ton poulimeno ton mnimoniako echi to thrasos na ironefti????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.