Κόρινθος:''Βούτηξε'' στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού-Συγκλονίζει η αυτοκτονία!


Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον 26χρονο, να δίνει τέλος στη ζωή του...
Όλα έγιναν νωρίς το πρωί στην παλιά γέφυρα του Ισθμού. Ο 26χρονος νεαρός, που σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.com, κατάγεται από την Αρκαδία, έπεσε στο κενό από την γέφυρα, μπροστά....
στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τις τραγικές σκηνές.


Ο 26χρονος έφθασε με το αυτοκίνητό του στον Ισθμό και το άφησε πάνω στη διώρυγα. Βγήκε και μέσα σε λίγα λεπτά έδωσε τέλος στη ζωή του.


Το πρώμα του αυτόχειρα ποερισυνέλεξαν άνδρες του λιμενικού, που κλήθηκαν στην περιοχή. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 26χρονο στην αυτοκτονία.


Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου...
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μας σπρώχνουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ στην αυτοκτονία!!!!!
    Όσοι ψηφίσαμε Χ.Α το κάναμε με αγάπη για την Ελλάδα μας, που πνίγεται στους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και τους “κλέφτες πολιτικούς” που φώναζε ο λαός στο Σύνταγμα.
    Και θα ξαναψηφίσουμε Χρυσή Αυγή, τόσοι κι ακόμα περισσότεροι.
    …και οι σαχλαμαρίτσες ότι δήθεν και καλά κάποιοι παππούδες είχαν γράψει πρό 40 ετών ύμνους για κάποιον γερμανό, να κόβονται σιγά σιγά.
    Και οι κομμουνιστές έγραφαν κάποτε ύμνους για τον δολοφόνο Στάλιν και για τα σφυροδρέπανα, αλλά εκεί κάνετε μώκο. Και το πασόκ έγραφε έξω το νάτο και η εοκ, αλλά κι εκεί μώκο. Λέτε απλά “Δεν τα λένε τώρα πιά”.
    Σοβαρευτείτε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε βρε φασισταριά που σηκώσατε κεφάλι.
    ΑΠΟ ΤΙΜΗΤΈς ΤΗς ΧΟΎΝΤΑς ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΎ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΈς ΤΗς ΕΛΛΆΔΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε και αυτό σας παρακαλώ. Χημικοί αεροψεκασμοί θανάτου και στην Κόρινθο και η πολεμική αεροπορία σιωπά ή πιστεύει πως τα ξέρει όλα και ανακοινώνει, μετά από πιέσεις πολλών ανθρώπων, ότι δεν είναι τίποτε... Δείτε ντοκουμέντα: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html/2012/05/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.