Πρωινό 5άστερου ξενοδοχείου στην Αμυγδαλέζα όταν συμπολίτες μας πεινάνε !




 Κρουασάν τυριά φρούτα γάλα καφέ τσάι και άλλα πολλά ! ! ! για τους λάθρο
(υπόψιν ότι στα συσσίτια για τους συμπολίτες μας δίνετε ένα ξεροκόμματο) όμως για τους εγκληματίες που σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμούς φτωχούς Έλληνες για 5και 10 ευρώ όλα τα καλά του κόσμου. Προφανώς εντάσσεται στην Παγκοσμιοποίηση που ήθελε ο κόπανος, εθνικά προδότης, Φιλιππινέζα των έξω αφεντικών του πρώην κατάλληλος...




Πασίγνωστο κέτερινγκ έστησε μπουφέ στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας ώστε να πάρουν το πρωινό τους οι 56 λαθρομετανάστες που έχουν μεταφερθεί στο κέντρο κράτησης. 
Οι εργαζόμενοι στο κέτερινγκ Νησίς αφού τοποθέτησαν ένα μεγάλο τραπέζι στην Αμυγδαλέζα, έστρωσαν τραπεζομάντιλο και προσέφεραν στους λαθρομετανάστες ένα.... πλούσιο πρωινό! με όλα τα καλά του κόσμου....
Οι μετανάστες σχημάτισαν μια ουρά και ένας - ένας πήγαινε στον μπουφέ, έπαιρνε το πιάτο του και αποχωρούσε για το υπερσύγχρονο κοντέινερ που διαμένει. 
Τι θα φάμε σήμερα;
Τι θα φάμε σήμερα;
Ο φρουρός πάντως μάλλον δε θα γευτεί τα εδέσματα του κέτερινγκ
Ο φρουρός πάντως μάλλον δε θα γευτεί τα εδέσματα του κέτερινγκ


Η εταιρεία που ανέλαβε το κέτερινγκ στην Αμυγδαλέζα εκτός από το χώρο δεξιώσεων που διαθέτει στην Κηφισιά, ειδικεύεται στο εξωτερικό κέτερινγκ καθώς διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. 


Και δεν είναι μόνο το πλούσιο πρωϊνό που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες. 

Οι εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας διαθέτουν και ιατρείο. 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια