Π. Παυλόπουλος: Δεν υπάρχουν νεοφιλεύθερες ή ακροδεξιές αντιλήψεις στη ΝΔ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣΜιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8, ο κ. Παυλόπουλος εκτίμησε ότι οι δυο προσχωρήσεις θα μετατοπίσουν τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη στο χώρο που εκφράζει η ΝΔ. 

«Τον τόνο σε ένα κόμμα τον δίνει ο αρχηγός του και ο Σαμαράς έχει πάρει θέσεις που εκφράζουν την ανάγκη για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Δεν υπάρχουν νεοφιλεύθερες ή ακροδεξιές αντιλήψεις στη ΝΔ» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ . Παυλόπουλος αναγνώρισε....

ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ μετατοπίστηκε «έστω και λίγο» από τις θέσεις του προκειμένου όπως εξήγησε να μην πάει η χώρα στην καταστροφή, μίλησε για «εκβιασμούς» στους οποίους υπόκειται η Ελλάδα και προσέθεσε: 

«Αυτή η αδιέξοδη πολιτική οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη που μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Ο Σαμαράς τα προέβλεψε όλα, εκβιάστηκε για τη σωτηρία του τόπου και του ελληνικού λαού, μίλησε με ειλικρίνεια και δεν είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Θα αγωνιστούμε να αλλάξουμε το μνημόνιο αφού πλέον και στη Γερμανία υπάρχει αφύπνιση και όλο και περισσότεροι λένε πως αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι άδικο και επικίνδυνο». 
Ακούστε τι είπε ο κ. Παυλόπουλος στον Real FM : http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=125274&catID=1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια