Κατίδης: Ζητώ συγγνώμη, το έκανα για να ζητήσω σεβασμό από τον κόσμοΌτι και να λες μικρέ κάηκες.
Ας πρόσεχες νεαρέ μου γιατί είχες πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και ξαφνικά κόντυνες απότομα.

Ο Γιώργος Κατίδης απολογήθηκε για τον ναζιστικό χαιρετισμό στον αγώνα με την Βέροια, ενώ επανέλαβε πως δεν είναι ρατσιστής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατίδη στον NovaΣΠΟΡ FM: 

«Πως μπορεί να είμαι;», τόνισε αρχικά και συνέχισε:
«Είμαι διεθνής παίκτης και πληροφορήθηκα τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχω. Έμαθα τι σημαίνει ο πανηγυρισμός όταν μπήκα στα αποδυτήρια. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος και μόνο. Καταλαβαίνω την ένταση που έχω δημιουργήσει. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να πω πως ξέρω που βρίσκομαι και σε ποιον σύλλογο. Έχω πληροφορηθεί τα πάντα από τον Μιχάλη Παυλή. Είμαι 20 χρονών και δεν θα ήθελα να βάλω τέλος στην καριέρα μου με κάτι τέτοιο.

Καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν μπορεί να το δεχτεί ότι δεν ξέρω. Παρόλα αυτά να σας πω την αλήθεια έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο στο youtube και νόμιζα πως ήταν για να σηκωθούν επάνω οι οπαδοί μας. Μου το εξήγησε ο Αλέξανδρος Κολιάδης λίγο αργότερα. Το έκανα στον κόσμο. Όλη αυτή η κριτική που έχω δεχτεί, επειδή δεν έβαζα γκολ, δεν μου κάθονταν κάποιες φάσεις. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μην με πιστέψει. Το έκανα για να ζητήσω λίγο σεβασμό από τον κόσμο για την κριτική στα τελευταία παιχνίδια. 

Ο κόσμος θα κρίνει και θα πιστέψει αυτό που θέλει. Παίζεται η καριέρα μου αυτή την στιγμή, για μια νίκη που ήθελε η ομάδα μου, για ένα γκολ που ήθελα και δεν μπορώ να την χαρώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι στεναχωρημένοι. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. 

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια