Έρευνα zouzouni: Και η Ε.Υ.Π. ασχολείται με την ''παράνομη'' ιστοσελίδα thessalonikiairport.

Μέχρι το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και στην ΕΥΠ έχει φτάσει το θέμα με την ''παράνομη'' ιστοσελίδα  thessalonikiairport.
Το zouzouni επικοινώνησε πάλι με το γραφείο του Αερολιμενάρχη Θεσσαλονίκης και ζητήσαμε να μάθουμε τι έχει γίνει με το θέμα αυτό....
Όπως θα θυμάστε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας κάποιος ιδιώτης και συγκεκριμένα ένας  Ολλανδός E.Kant έφτιαξε μια σελίδα με το όνομα thessalonikiairport η οποία έχει σύμβολα του Αεροδρομίου και κάποιος που τη βλέπει νομίζει ότι ανήκει στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, επίσης στις γλώσσες έχει την Μακεδονική που παραπέμπει στην Σκοπιανή διάλεκτο. Επίσης η σελίδα είναι γεμάτη από διαφημίσεις με σκοπό το κέρδος του ιδιώτη Ολλανδού.

Η σελίδα αυτή έχει να ενημερωθεί 7 χρόνια και ως εκ τούτου όλα τα στοιχεία είναι λάθος και έτσι διασύρεται το Αεροδρόμιο αφού όλοι νομίζουν ότι είναι official σελίδα του Αερολιμένος.
Καθημερινά όπως μάθαμε δέχονται πάρα πολλά υβριστικά τηλεφωνήματα  από αγανακτισμένους πολίτες που δεν ξέρουν τι συμβαίνει και έτσι ταλαιπωρούνται από τα λανθασμένα στοιχεία που δίνει η συγκεκριμένη σελίδα.  

Επικοινωνία με Αερολιμενάρχη
Σήμερα σε επικοινωνία με τον Αερολιμενάρχη Θεσσαλονίκης κ Αχχίλειο Τοπούζα και σε ερώτηση μας ποιες ενέργειες έχουν γίνει από μέρους του Αεροδρομίου μας απάντησε ότι ''εδώ και 4 μήνες έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες μιας και το θέμα βρίσκεται στην δικαιοδοσία της Υ.Π.Α και του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών'' .
Σε ερώτηση αν προτίθενται να να ενημερώσουν την ήδη υπάρχουσα σελίδα της Υ.Π.Α. η να φτιάξουν κάποια άλλη ''ξεκαθάρισε  ότι και αυτό είναι στην δικαιοδοσία της Πολιτικής Αεροπορίας.
Εκτός αν σύλλογος εργαζομένων θέλει να φτιάξει δική του για ενημέρωση του επιβατικού κοινού''. 

Στην συνέχεια επικοινωνήσαμε με την Υ.Π.Α. ψάχνοντας να μάθουμε τι έχει γίνει

Επικοινωνία με Υ.Π.Α. 
Μετά το τηλεφώνημα με τον Αερολιμενάρχη επικοινωνήσαμε με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με το Γραφείο της διοικητού κ. Παπαδημητροπούλου και μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου δημοσιογράφο κ. Κλουφέτο που μας είπε.

''Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες από το καλοκαίρι που ξεκίνησε το θέμα αυτό με την ιδιωτική σελίδα. Έχουν γίνει αναφορές στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Ε.Υ.Π. καθώς και στο Υπουργείο Εξωτερικών που είναι υπεύθυνο για τέτοια θέματα. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει γίνει με αυτό το θέμα αφού έχει επιληφθεί το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών''. 
tromaktiko

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια