Δείτε γυναίκες με οικογένεια, της διπλανής πόρτας ....στην πορνεία.


Το οικονομικό αδιέξοδο φαίνεται πως έχει οδηγήσει αρκετές γυναίκες σε στροφή προς την πορνεία και η «βιομηχανία» του αγοραίου σεξ ανθεί ολοένα και περισσότερο στην Πάτρα, είτε αφορά μοναχικές γυναίκες (Ελληνίδες και ξένες), είτε κυκλώματα που κανονίζουν ραντεβού....
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που σήμερα φέρνει στο «φως» ο «Κόσμος» αφορά σε μια παρέα τριών γυναικών οι οποίες είναι φίλες μεταξύ τους και επιδίδονται σε «ροζ» ραντεβού με το αζημίωτο προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα χρήματα για την επιβίωσή τους.Είναι γυναίκες της... διπλανής πόρτας οι οποίες κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και πρόκειται για μία Ελληνίδα και δύο Βουλγάρες. Η Ελληνίδα έχει το ψευδώνυμο Άννα. Είναι 35 χρόνων, μητέρα δύο παιδιών και ο άνδρας της είναι έγκλειστος στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Η Ρόζα (περίπου στην ίδια ηλικία) είναι η δεύτερη της παρέας, ενώ η τρίτη, η Έλενα, είναι μόλις 22 ετών, κατάγεται επίσης από τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα είναι κόρη κολλητής φίλης της Ρόζας. 


Οι τρεις γυναίκες κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Σοφίας, «ψαρεύοντας» ενδιαφερόμενους πελάτες. Κατά κύριο λόγο κλείνουν ραντεβού με αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στη χώρα μας αλλά ακόμα και Αφανούς. Και για να κάνουν άνετα τη «δουλειά» τους διατηρούν ένα παλιό ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται πίσω από την οδό Αγ. Σοφίας. Μάλιστα η «ταρίφα» πάει ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες είτε οι δύο εξ αυτών, είτε και οι τρεις μαζί κανονίζουν ραντεβού με τον ίδιο πελάτη ώστε να του παρέχουν ομαδική ικανοποίηση. Και φυσικά εκείνος πληρώνει αναλόγως...


Από το καφέ, με ασανσέρ στην γκαρσονιέρα!
Μία άλλη περίπτωση αφορά σε μία καφετέρια που λειτουργεί σε συνοικία της Πάτρας, λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, και πολλοί την χαρακτηρίζουν ως... το άντρο της ακολασίας. Το μαγαζί είναι ουσιαστικά ένας ημιυπόγειος χώρος της πολυκατοικίας που βρίσκεται από πάνω και στο εσωτερικό του υπάρχει το ασανσέρ. 


Μεταξύ θαμώνων που γνωρίζουν το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι όταν κάποιος επιθυμήσει να συνευρεθεί ερωτικά κανονίζει το ραντεβού με μία από τις γυναίκες οι οποίες παριστάνουν τις πελάτισσες του καταστήματος και απλώς... μπαίνουν στο ασανσέρ και πάνε στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκεται η... νοικιασμένη γκαρσονιέρα!
dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια