Οι Φασίστες στο Focus το 'χουν ρίξει στην πρέζα. Λένε ότι οι έλληνες κολλάνε Aids για να παίρνουν το επίδομα!


Πριν από λίγες ημέρες το Newsit είχε αναδείξει ένα θέμα το οποίο προκάλεσε σοκ. Ότι δηλαδή κάποιοι χρήστες ναρκωτικών κολλούν ηθελημένα aids αφού το επίδομα που παρέχεται θεωρείται αρκετά καλό και οι τοξικομανείς είναι σε τέτοια απόγνωση που ακολουθούν αυτόν τον τραγικό δρόμο.
Όμως άλλο αυτό και άλλο....
να γράφει κανείς ότι οι έλληνες γενικότερα λόγω της οικονομικής κρίσης σπευδουν να κολλήσουν Aids για να παίρνουν το επίδομα!


Θα πει κανείς ότι όταν το δημοσίευμα είναι από το γνωστό πλέον γερμανικό περιοδικό Focus, στερείται σοβαρότητας. Όταν όμως επικαλείται ονόματα επιστημόνων και μάλιστα υπογράφεται από έλληνα, τότε τα πραγματα αλλάζουν.


Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, που αντί να ασχολείται με την άνοδο του νεοναζισμού στην χώρα που εκδίδεται, ασχολείται σε κάθε ευκαιρία με την Ελλάδα, "ο αριθμός των μολύνσεων από τον HIV αυξάνεται ραγδαία στην Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι μολύνουν τον εαυτό τους στην απελπισία τους με το θανατηφόρο ιό."


Και εξηγεί ότι οι παροχές του δημοσίου για τους φορείς του Aids είναι πολύ καλύτερες από αυτές για τους ανέργους.


Mόνο προς την μέση του άρθρου διαβάζει κανείς τις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθυντής της κλινικής του Ερυθρού Σταυρού, επιδημιολόγος κ. Μάριος Λαζανάς.


Ότι δηλαδή, έχει γίνει σχεδόν πρακτική μεταξύ των τοξικομανών να μολυνονται με aids προκειμένου να παίρνουν το επίδομα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια