Και τώρα πως θα ζητήσεις έκτακτη εισφορά;

Δε νομίζω ότι υπήρχε ένας Έλληνας που πίστευε ότι θα υπήρχαν παραπομπές στη δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της Ζήμενς. Δε νομίζω να πιστεύει κάνεις ότι θα δικαστεί ποτέ πολιτικός για οποιοδήποτε σκάνδαλο.
Δεν παραπέμπονται λοιπόν....
Μαρκογιαννάκης-Αλογοσκούφης αφού δεν υπήρξε ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων από τη Βουλή. Δεν κατηγορώ τους δυο πολιτικούς άντρες οι οποίοι μπορεί να μην έχουν καμία σχέση.
Όμως γιατί να μην το κρίνει η δικαιοσύνη αυτό;
Είναι σαφές ότι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος της ομερτά στο κοινοβούλιο μιας και η όλη ιστορία ήταν απλά κινήσεις εντυπωσιασμού που σκοπό είχαν να αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη από τα σοβαρά τρέχοντα ζητήματα.
Και ποια είναι αυτά;
Τα χαράτσια προσεχώς! Κι όταν το κράτος δείχνει ότι δεν έχει καμία τσίπα, πως περιμένει ο κόσμος να ανταποκριθεί στις δύσκολες υποχρεώσεις του, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει!
Θα μου πείτε αν παραπέμπονταν 2 του ΠΑΣΟΚ και 2 της ΝΔ θα είχε να πληρώσει;
Όχι, αλλά το θέμα είναι ηθικό. Και ψυχολογικό.
Αλλά είπαμε, ποιος περιμένει ποτέ να καταδικαστεί ένας πολιτικός;
Όσο υπάρχει αυτό το πέπλο προστασίας πάνω απ τη Βουλή που λέγεται νόμος περί ευθύνης υπουργών και παραγραφή αδικημάτων, Ζήμενς θα υπάρχουν πολλές.
Αλλά από μυαλό ο Έλληνας...κουκούτσι.
Δεκαετίες τώρα, ψηφίζει τα ίδια πρόσωπα. Μα τι διάολο όλες οι οικογένειες στη χώρα μας έχουν βάλει με μέσο άνθρωπο τους στο δημόσιο;
Ο μήνας που μπαίνει σε λίγες μέρες είναι κομβικός. Η κυβέρνηση, έχοντας πια απολέσει εκτός από την αξιοπιστία της και την όποια περίοδο χάριτος, καλείται να αντιμετωπίσει το κύμα των εξεγερμένων, αγανακτισμένων, ανέργων και απογοητευμένων πολιτών που πλέον ξεπέρασαν τα όρια τους.
Οι εκλογές φαντάζουν πιο πιθανές από ποτέ. Όσο κι αν διαψεύδεται αυτό το σενάριο από τις πρωθυπουργικές πηγές, είναι σίγουρο ότι θ αντέξει την πίεση του κόσμου;
Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες σε όλα τα επίπεδα!
ΥΓ. Αφού ξέρει κι ο πιο αδαής πως όταν έχει αέρα οι εμπρηστές πιάνουν δουλειά, οι αρχές δεν μπορούν να στήσουν ενέδρες για να τους πιάσουν; Κι αυτοί έχουν...ασυλία;
 newstoday.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια