Περίπατο έκανε στο Αμπού Ντάμπι ο Φέτελ !

Αυτός ο τύπος δεν έχει αντίπαλο στην F1 και κάνει το άθλημα να φαίνεται τόσο εύκολο ενω στην πραγματικότητα λίγοι κοινοί θνητοί μπορούν να οδηγήσουν αυτά τα τέρατα.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη  Red Bull, θριάμβευσε και στο γκραν-πρι του Αμπου Ντάμπι. Ο γερμανός οδηγός που έχει ήδη κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του από την περασμένη εβδομάδα, πέτυχε την  έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της φόρμουλα 1. 

Στη δεύτερη θέση  τερμάτισε ο άλλος οδηγός της Red Bull, ο Αυστραλός Μαρκ Γουέμπερ και στην τρίτη, ο Νίκο Ρόσμπεργκ της Mercedes. 

Ο Φέτελ πραγματοποίησε και πάλι εξαιρετική εκκίνηση και πέρασε στην πρώτη θέση. Ουσιαστικά πέτυχε και πάλι μία εύκολη νίκη. 

Αντίθετα, άσχημη εκκίνηση έκανε ο Γουέμπερ (είχε την pole position από τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου) ο οποίος βρέθηκε στην τρίτη θέση, αλλά μετά το πρώτο πιτ στοπ άλλαξε τη μαλακή γόμα με τη μέση και κατάφερε στο τέλος να  τερματίσει δεύτερος.     

Στους άτυχους της ημέρας ο Κίμι Ράικονεν ο οποίος εγκατέλειψε λίγο μετά την εκκίνηση! 

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γκροσάν με Lotus και ακολούθησαν: 5ος ο Αλόνσο (Ferrari), 6ος ο Ντι Ρέστα (Force India), 7ος ο Χάμιλτον (Mercedes), 8ος ο Μάσα (Ferrari), 9ος ο Σούτιλ (Force India) και 10ος ο Πέρες (ΜcLaren). 

Στη βαθμολογία: Φέτελ 347, Αλόνσο 217, Ράικονεν 183, Χάμιλτον 175, Γουέμπερ 166. Στους κατασκευαστές, η Red Bull έχει 513 βαθμούς και ακολουθούν,  Mercedes 334, Ferrari 323, Lotus 297.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια