Πάρτι στις εξέδρες για τον original Δικέφαλο και ....νέα 3άρα !!!

Μπροστά σε 20.000 οπαδούς που τραγουδούσαν συνεχώς, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα και την Τριγλία Ραφήνας με 3-0.
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, έχοντας τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή και τον Ντακόλ πίσω του, με τους Γροντή και Πόποβιτς στα άκρα. Οπως σε κάθε αγώνα, έτσι και τώρα, η Ένωση ήθελε το γρήγορο γκολ για να κάνει πιο απλά τα πράγματα για τη συνέχεια και το πέτυχε στο 10' με την κεφαλιά του Κορδέρο από κοντά. Το γρήγορο 1-0 έδινε τη δυνατότητα στους Κιτρινόμαυρους να ελέγξουν σε απόλυτο βαθμό το ματς και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έψαξε κι άλλα γκολ.

Για να τα πετύχει, όμως, θα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ή την τελική πάσα. Τέτοιο, όμως, δεν είχαν οι παίκτες του Δέλλα, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο καθώς υπήρξαν μια-δυο καλές ευκαιρίες με τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν και τόσο καλή. Οσο για την Τριγλία, στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κάτι ενώ έκανε και μια αναγκαστική αλλαγή, με τον Σκαφία να μπαίνει αντί του Τσέπα που τραυματίστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε δυνατά, κέρδιζε συνεχώς κόρνερ και αφού πρώτα χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, ήρθαν και τα γκολ. Οι Κιτρινόμαυροι συνηθίζουν να ανεβάζουν ρυθμό και... σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έκαναν και τώρα, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν και ιδιαίτερα. Στο 54' ο Γροντής έβγαλε τετ α τετ τον Ντακόλ για το 2-0, στο 56' ο Μπρέσεβιτς από κοντά έκανε το 3-0 μετά την απόκρουση του Φιλιππόπουλου σε κεφαλιά του Σταθάκη και το κλίμα έγινε ακόμη καλύτερο στο ΟΑΚΑ.

Οι περίπου 20.000 Ενωσίτες στις εξέδρες έκαναν μέχρι και «όλα» απολαμβάνοντας ακόμη ένα ματς της αγαπημένης τους ομάδας και παράλληλα τραγουδούσαν συνεχώς για το παρόν αλλά και το μέλλον (γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια)! Η Τριγλία απείλησε σε ένα τετ α τετ του Μάντζη, ο Δέλλας άρχισε τις αλλαγές, η ΑΕΚ μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ καθώς έκανε ευκαιρίες όταν ήθελε και έτσι, απλά και όμορφα, η ζωή συνεχίζεται για την Ένωση...

Οι συνθέσεις
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Σταθάκης, Ρόβας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πόποβιτς (80' Παληαρούτας), Ντακόλ (87' Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (73' Ανάκογλου).

Τριγλία Ραφήνας: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας (30' Σκαφίδας), Τσιτόφωτος, Ράμο (85' Φελέκης), Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (75' Σταμπέλος), Ζέκιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια