Το μόνο... στοίχημα που μπορούν να διοργανώσουν στην ΕΠΟ είναι πότε θα φύγει ο Σαρρής και η παρέα του.

του Κώστα Κετσετζόγλου
Έφτασε η επόμενη μέρα, δημοσιοποιήθηκε η επιστολή του ΟΣΦΠ στον ΟΠΑΠ όπως το είχε ζητήσει, να το κάνουν δηλαδή γραπτώς, ο Μελισσανίδης, μίλησε επιτέλους και ο ΟΣΦΠ με ονοματεπώνυμο και πρόσωπο και πρέπει κι ο τελευταίος πλέον να κατάλαβε πως το πρόβλημα τους είναι η ΑΕΚ....
 
Όπως φαίνεται από την επιστολή αλλά και από αυτά που είπε ο Καραπαπάς ο ΟΣΦΠ ήταν ευχαριστημένος με τα 2.300.000 ευρώ που τους έδινε ο ΟΠΑΠ αλλά χαλάστηκαν επειδή πήρε πολλά η ΑΕΚ. Μάλιστα έγινε και το φοβερό, διαβάσαμε μεταξύ πολλών άλλων στις διαρροές των κύκλων πως ο ΟΣΦΠ κόπτεται και για την χαμηλή χορηγία που, κατά την άποψη των κύκλων, παίρνει η... ΠΑΕ ΠΑΟ. Αντε μετά να μην πιστέψεις πως ο Τίγρης κάνει... θαύματα. Τους ανάγκασε να αγαπήσουν μέχρι και τον... Τουίτι όπως τον λένε εδώ και ένα χρόνο τον Αλαφούζο.

Το μεγάλο τους πρόβλημα λοιπόν είναι ότι η ΑΕΚ δυναμώνει. Το πρόβλημα τους είναι ότι η ΑΕΚ παίρνει αυτό που δικαιούται. Το πρόβλημα είναι ότι από την ημέρα που ο Τίγρης το πήρε απόφαση η ΑΕΚ της Γ Εθνικής έγινε η πιο δυνατή, διοικητικά και οικονομικά, ομάδα της Ελλάδας. Οι 16 χορηγοί στην Γ Εθνική τα λένε όλα. Και το ότι η ΑΕΚ παίρνει 1.900.000 από τον ΟΠΑΠ απόδειξη δύναμης είναι και τίποτε άλλο. 

Για πολλοστή φορά να πούμε πως σκάνδαλο υπάρχει όταν μια κρατική εταιρία μοιράζει χρήματα με αδιαφανέστατα κριτήρια και στερεί κέρδη από τον Ελληνικό λαό για να παίξει τα βρώμικα παιχνίδια αυτών που την ελέγχουν χωρίς να την πληρώνουν. 

Υπέφερε ο ΟΠΑΠ τόσα χρόνια από τα χοντρά παιχνίδια που γινόταν στην πλάτη του και στην πλάτη του Ελληνικού λαού και όταν σε λίγο καιρό βγουν στην φόρα τα όργια που έχουν γίνει τότε θα... φρίξει η Παναγία, που έλεγε ένα φιλαράκι στο στρατό καλή του ώρα.  Τότε είναι που διάφοροι κύκλοι θα έχουν πολύ δουλειά αλλά την περισσότερη θα την έχουν σίγουρα οι εισαγγελείς.

Αυτά όμως είναι θέματα του ΟΠΑΠ. Εδώ το θέμα μας είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ που έγινε εφιάλτης τους, τόσο μεγάλος που τους έκανε να μιλάνε για ασυμβίβαστο από τώρα με την ΑΕΚ στην Γ Εθνική και τον Μελισσανίδη απλά πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ψάχνουν μια σανίδα να πιαστούν. Αν ήταν τόσο δυνατοί, άνετοι και... ευλογημένοι που λέει κι ο Καραπαπάς τότε θα απολάμβαναν την... ευλογία τους και θα περίμεναν την Τρίτη το παιχνίδι με την Παρί όπως, δεν το κρύβω, το περιμένω κι εγώ. Αντί αυτού ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους εφιάλτες τους. Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη.

Διάβασα, παρεμπιπτόντως, κι άλλο ένα ανέκδοτο χθες. Ότι στην ΕΠΟ λέει υπάρχει πρόταση για να φτιάξει δικό της στοίχημα!!! Το δυστύχημα για όσους το πίστεψαν είναι το ότι το μόνο... στοίχημα που μπορούν να διοργανώσουν μεταξύ τους είναι το αν θα φύγουν ο Σαρρής και η παρέα του με την λήξη της θητείας τους ή γρηγορότερα. 

Μόλις βγουν οι αποδόσεις ειδοποιήστε να ποντάρουμε κι εμείς. 

Και με την ευκαιρία welcome back Τριτσώνη και Γιάχο. 
Αυτός είναι ο... υγιής ανταγωνισμός που προστατεύει χρόνια τώρα ο ΟΣΦΠ όπως αναφέρει και στην... συγκινητική επιστολή στον ΟΠΑΠ. 
Φιλάκια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια