Τα παραμύθια της Χαλιμάς.... που δεν έχουν Δράκο...

Τελικά ο Μανιτάκης φταίει ή αυτοί που τον έκαναν (και τον κράτησαν) Υπουργό ;;
Ο ¨επιτυχημένος" Χρυσοχοίδης στην Ανάπτυξη, όπου οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ του κατελόγιζαν Μηδέν έργο ! Τώρα μάλιστα πήρε μαζί του και ένα στρατηγό της ΕΛΑΣ !!
Τον καταλαβαίνω τον Χρυσοχοίδη. Έλεγε από την αρχή ότι ήθελε να είναι (διαρκώς) Υπουργός.


Καταλαβαίνω και τον Βενιζέλο που θέλει σε "ρουσφετιάρικα" Υπουργεία όσα στελέχη διαθέτει, για να συγκρατήσει κάποιους από τους ψηφοφόρους του.
Τον Σαμαρά δεν καταλαβαίνω ! Όταν όλοι βλέπουμε την ανάγκη σκληρής, έξυπνης, δημιουργικής εκτελεστικής ομάδος, γιατί καταλήγει στους Βαρβιτσιώτηδες και τους Παναγιωτόπουλους ;

Τσάμπα μάγκες είναι αυτοί που ποτέ δεν έβαλαν μπροστά στις προσωπικές τους πεποιθήσεις το προσωπικό πολιτικό συμφέρον.

Τσάμπα μάγκες είναι αυτοί που κρυβώμενοι πίσω από τη σκληρή αλήθεια των αριθμών υπόσχονται καλύτερες μέρες, αρκεί να εφαρμοσθούν εδώ και τώρα εξοντωτικά εισπρακτικά μέτρα.

Τσάμπα μάγκες και ψευδόμενοι συγχρόνως είναι όσοι παρουσιάζουν πρωτογενές πλεόνασμα, όταν από τους υπολογισμούς τους έχουν εξαφανίσει τεχνιέντως τα δισεκατομμύρια που χρωστά το ελληνικό δημόσιο σε ιδιώτες.

Τσάμπα μάγκες είναι και όσοι ευελπιστούν, σήμερα, ότι μετά τις εκλογές στη Γερμανία θα ακολουθήσει καινούριο κούρεμα του ελληνικού χρέους και πορεύονται με αυτήν τους την ελπίδα, αρνούμενοι συγχρόνως να απαντήσουν οι ίδιοι στο κατά πόσον το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο ή όχι, αν χρειάζεται ή δεν χρειάζεται κάποιο καινούριο κούρεμα.

Αν νομίζει ο Αντωνάκης ότι έχει χρόνο, σφάλει ! Όλοι εμείς, οι κοινοί θνητοί που κάποτε αποτελούσαμε τη μέση τάξη, έχουμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σφαγιαστεί, ενώ γύρω μας οι Πολιτικοί συνεχίζουν σαν να μην άλλαξε τίποτε. Ρουσφέτια (μικρά και μεγάλα), υπόθαλψη της φοροδιαφυγής, κλείσιμο του ματιού στην παράνομη κερδοφορία.

Αντώνη μου το παραμύθι τελείωσε και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα αλλά και για μας τους δυστυχείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια