Φάρμακα-δολοφόνοι: Ένα ακόμη θύμα των ανώνυμων γενόσημων της Teva....

Φάρμακα-δολοφόνοι: Ένα ακόμη θύμα των ανώνυμων γενόσημων της TevaΤο τελευταίο θύμα των επικίνδυνων, ανώνυμων γενόσημων είναι ένας 80χρονος Γάλλος. Ο άτυχος ηλικιωμένος νόμιζε ότι έπαιρνε διουρητικό, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία, όμως το επικίνδυνο σκεύασμα περιείχε και υπνωτικό.
- Γάλλος φαρμακοποιός ανακάλυψε κατά τύχη την ελαττωματική παρτίδα επικίνδυνων γενόσημων
- Να διορθωθεί  άμεσα....
το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού

Η εγκληματική αμέλεια της ισραηλινής πολυεθνικής Teva, που κατασκευάζει ανώνυμα γενόσημα σε χώρες της Ασίας υπό τριτοκοσμικές συνθήκες όπως στην Ινδία, οδήγησε έναν ακόμα άνθρωπο στο θάνατο.
Είναι η εγκληματική πολιτική της συνταγογράφησης δραστικής ουσίας, που αφήνει το περιθώριο σε πολυεθνικές ανώνυμων γενόσημων να θησαυρίζουν σε βάρος της υγείας των πολιτών, η οποία τελικά οδηγεί και σε θανάτους. Εφαρμόζεται ήδη στη χώρα μας από την τρικομματική κυβέρνηση, κατ' επιταγή της τρόικας και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα, πριν θρηνήσουμε θύματα.
Για το θάνατο του 80χρονου στη Μασσαλία διατάχθηκε έρευνα στη Γαλλία. Η Teva συγκεντρώνει τα «πυρά» του γαλλικού Τύπου. Η απόσυρση δύο ελαττωματικά παρασκευασμένων παρτίδων γενόσημων, δεν πρόλαβε να σώσει τη ζωή του ηλικιωμένου. Το θύμα βρήκε το θάνατο μετά την κατανάλωση επί πολλές ημέρες ενός σκευάσματος, το οποίο θεωρούσε πως ήταν διουρητικό, αλλά προερχόταν από την ελαττωματική παρτίδα φαρμάκων, που περιείχε και ένα υπνωτικό.
Η ίδια η Teva παραδέχτηκε ότι το λάθος εντόπισε τυχαία φαρμακοποιός. Ένας ασθενής, ο οποίος πήρε το διουρητικό που στην πραγματικότητα ήταν υπνωτικό, παραπονέθηκε στον φαρμακοποιό του για την ασυνήθιστη υπνηλία που αντιμετώπιζε εντελώς ξαφνικά. Μετά την καταγγελία του φαρμακοποιού, έγιναν οι έλεγχοι και διαπιστώθηκε το λάθος. Ήταν όμως ήδη αργά.
Η παραδοχή των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί κατά της Ελλάδας, στο όνομα της «αντιμετώπισης» της κρίσης, περιέχονταν στο έγγραφο-φωτιά του ΔΝΤ. Στο πλαίσιο αυτό επιβλήθηκε και η συνταγογράφηση της δραστικής, χωρίς η τρικομματική κυβέρνηση να δώσει σημασία στις συνέπειες: τον κίνδυνο που βάζει την υγεία του ελληνικού λαού με τα φάρμακα-δολοφόνους και το πλήγμα στις ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, για χάρη γερμανο-ισραηλινών πολυεθνικών. Χωρίς καμία καθυστέρηση, το έγκλημα απαιτεί διόρθωση: να σταματήσει η δολοφονία του ελληνικού λαού με τα ανώνυμα, επικίνδυνα γενόσημα, που παρασκευάζονται σε τριτοκοσμικές εγκαταστάσεις στην Ινδία και σε άλλες ασιατικές χώρες.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια