Στα σκαριά συνεργασία Ρίζου και «Ελ. Τύπου» ...

Οι εξελίξεις στον «Αδέσμευτο Τύπο», που είχαν ως συνέπεια την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, η οποία έχει να κυκλοφορήσει δεκαπέντε μέρες, δημιουργούν νέα δεδομένα στον χώρο του κεντροδεξιού Τύπου.
Όπως, προκύπτει από... 
το ρεπορτάζ, ο πολύπειρος δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος δεν δείχνει διατεθειμένος να παραδώσει, αμαχητί τα όπλα.

Στο πλαίσιο αυτό, και σύμφωνα με....

καλά ενημερωμένες πηγές της στήλης, έχει ξεκινήσει συζητήσεις, διερευνώντας το ενδεχόμενο τόσο της συγχώνευσης της εφημερίδας του, με άλλα εκδοτικά μαγαζιά, όσο και της εισόδου επενδυτή.
Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τους εκδότες του «Ελεύθερου Τύπου», Αλέξη Σκαναβή και Δημήτρη Μπενέκο. Η συζήτηση, είχε να κάνει με το ενδεχόμενο επιστροφής του γνωστού εκδότη στην εφημερίδα που επί χρόνια υπήρξε διευθυντής. Ιδέα που δελεάζει τον Ρίζο, ο οποίος θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του, στην εφημερίδα που έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, σε επίπεδο δημοσιογραφίας και κυκλοφοριακών επιδόσεων. Αρχικώς, η σκέψη που έπεσε στο τραπέζι, είχε να κάνει με πρόταση για την συνεργασία σε επίπεδο αρθρογραφίας, παράλληλα με την ανάληψη, κάποιας διευθυντικής θέσης.

Ωστόσο, ο Ρίζος, φαίνεται ότι θέτει ως προϋπόθεση για την όποια συνεργασία και την επανέκδοση του «Αδέσμευτου Τύπου», ακόμη και ως εβδομαδιαίου φύλλου. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στις αρχές του επόμενου έτους να υπάρξουν νεότερα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν ανάλογες κουβέντες, έχει κάνει με τον Ρίζο και ο εκδότης της «Δημοκρατίας» Γιάννης Φιλιππάκης. Οι δυο άνδρες είχαν συναντηθεί πριν από την έκδοση της «Δημοκρατίας» εξετάζοντας το ενδεχόμενο μετοχικής εισόδου του δεύτερου στον «Αδέσμευτο». Οι υπερβολικές οικονομικές όμως απαιτήσεις που προέβαλε ο Ρίζος, λειτούργησαν ανασταλτικά, ενώ τώρα όπως δείχνουν τα πράγματα, δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει, όλες τις προτάσεις που δέχεται.

Παράλληλα, και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της εφημερίδας, ο γνωστός δημοσιογράφος, φέρεται να έχει κάνει και μια πρώτη κουβέντα με τον επιχειρηματία Θανάση Παύλοβιτς για είσοδο του τελευταίου στο μετοχικό κεφάλαιο του «Αδέσμευτου». 


parapolitika.gr
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...