Αφού σας πειράζει η εφεδρεία τότε θα της αλλάξουμε όνομα.


Το πακέτο των μέτρων θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έλευση της τρόικας στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον υπ. Οικονομικών.
Το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και οι επικείμενες επαφές του πρωθυπουργού με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ έπεσαν στο τραπέζι....
της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς με τους Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστο Σταϊκούρα.  

Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός οικονομικών μίλησε για νέου τύπου εφεδρεία. "Μιλάμε για άλλου τύπου εφεδρεία. Όχι για την εφεδρεία που είχε εφαρμοστεί πριν. Άρα, μιλάμε για εντελώς νέου τύπου εφεδρεία" είπε χαρακτηριστικά.Ο κ. Στουρνάρας είπε επίσης οτι το πακέτο των μέτρων δεν έχει ακόμα κλειδώσει ωστόσο αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έλευση της τρόικας στην Αθήνα. "Θα εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις μας" ειπε κλείνοντας ο κ. Στουρνάρας.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι στην πρόταση για το νέο τύπο εφεδρείας προβλέπεται οι υπάλληλοι του δημοσίου που θα υπαχθούν στο μέτρο, να παραμείνουν σε αυτό το καθεστώς για τρία χρόνια, κατα τα οποία θα παίρνουν το 65% του βασικού μισθού τους και μετά την τριετία θα αποχωρούν από το Δημόσιο. Το μέτρο, σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, δεν αφορά τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ οι οποίοι και θα εξαιρεθούν από την εφεδρεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια