Αφού μας παραμύθιασαν με ωραία λόγια τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε.


Τσεκούρι σε 13ο και 14ο μισθό – Τέλος και στα δώρα των επικουρικών.
Πόσο μειώνονται οι συντάξεις, ποιοι θα χάσουν 30% του μισθού τους.
Νέο τσεκούρι στους μισθούς στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών.
Βασιλικότερη του... βασιλέως αποδεικνύεται....
η κυβέρνηση ενόψει ελέγχων της τρόικας. Στο νέο πακέτο μέτρων υπολογίζονται πλέον μέτρα επιπλέον 2,5 δισ. ανεβάζοντας το ποσό ως και στα 14 δισ. αντί των 11,6 και αυτό καθώς η κυβέρνηση θέλει να προλάβει τις παρατηρήσεις τη τρόικας για απώλειες φορολογικών εσόδων λόγω περικοπών και ύφεσης.

Έτσι από τις περικοπές δεν εξαιρούνται πλέον ούτε οι ένστολοι που θα δουν (από του χρόνου) τα εισοδήματά τους να μειώνονται κατά τουλάχιστον 12% μαζί με τους μισθούς των υπολοίπων υπαλλήλων του δημοσίου που υπάγονται στα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια.

Ο κύβος ερρίφθη πλέον και για τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ που θα ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο με απώλειες ως και 30% ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είτε εργάζονται, είτε έχουν βγει σε σύνταξη όλα δείχνουν πως χάνουν 1.000 ευρώ το χρόνο καθώς μπαίνει τέλος στα “κουρεμένα” δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, όπως και στο επίδομα αδείας.

Οι περικοπές στις συντάξεις φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από τα 800 ευρώ (25) και κλιμακωτά θα φτάσουν ως και το 20% για τα ποσά πάνω από 2.500 ευρώ το μήνα.

Παράλληλα οι συνταξιούχοι θα χάσουν τη 13η και 14η επικουρική σύνταξη που λαμβάνουν σήμερα, ανώ μεγάλες αναμένεται να είναι οι περικοπές στα εφάπαξ που λαμβάνουν καθώς μιλάμε για μειώσεις της τάξης του 22,6% στο δημόσιο και ως 50% σε άλλα Ταμεία.

Ταυτόχρονα τα όποια επιδόματα θα δίδονται αυστηρά με εισοδηματικά κριτήρια ενώ και το ΕΚΑΣ θα το λαμβάνουν μόνο οι δικαιούχοι που έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια