Φρίκη στην Π.Α. - Ανθυπασπιστής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου - Βιντεοσκοπούσε τα ανήλικα θύματα του


Σοκ στην Πολεμική Αεροπορία από τη σύλληψη 34χρονου ανθυπασπιστή που υπηρετούσε στη μοίρα ΓΕΑ στο ΥΕΘΑ,με τη κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Ο ανθυπασπιστής συνελήφθη το μεσημέρι από τους αστυνομικούς με την κατηγορία ότι
βίασε έναν 16χρονο!
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο ανθυπασπιστής γνώρισε τον ανήλικο μέσω ιστοσελίδας και πριν λίγες ημέρες κατόρθωσε να τον πείσει να πάει στο σπίτι του στη Παλλήνη. Εκεί έγινε ο βιασμός,τον οποίο κατήγγειλε στην αστυνομία ο πατέρας του 16χρονου.
Ο ανθυπασπιστής ανακρίνεται από την αστυνομία. 


Σύμφωνα με την αστυνομία:


Συνελήφθη, από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 34χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, μετά από ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας,
ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και
εβδομήντα εννέα (79) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει, μετά από σχετική καταγγελία, και το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια