Λάρισα: Συγκλονίζει η αυτοκτονία 50χρονου -''Βούτηξε'' σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του!


Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης - Το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι του ''πάγωσαν'' όταν είδαν το αυτοκίνητό του, σε χαράδρα....

Τραγικό τέλος στη ζωή του, έβαλε ένας 50χρονος Λαρισαίος, που έπεσε με το αυτοκίνητο σε χαράδρα 50 μέτρων μεταξύ Ραψάνης και Κρανιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr ο αυτόχειρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης (26-01-2012) με το μάρκας ''Οpel Αstra'' αυτοκίνητό του.


Η οικογένειά του ενημέρωσε τις αρχές από την πρώτη στιγμή και το πρωί ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Δυστυχώς το μεσημέρι εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους άνω των 50 μέτρων, στο 4ο χιλιόμετρο Ραψάνης – Κρανιάς, από συνταξιούχο φίλο του.


Ειδοποίησε την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά, άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο για να ανασύρουν τη σορό του. Για τον απεγκλωβισμό του επιστρατεύτηκαν δύο οχήματα της ΕΜΑΚ με πέντε άνδρες ενώ την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο διοικητής της Π.Υ. Λάρισας, αντιπύραρχος κ. Ράπτης.


Βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, πρόκειται για αυτοκτονία. Παράλληλα με την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού εντοπίστηκαν στη χαράδρα και πέντε χειροβομβίδες οι οποίες εξουδετερώθηκαν άμεσα από ειδικό κλιμάκιο του στρατού που έσπευσε στην περιοχή. 






Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στο σπίτι που διέμενε. Τραγική φιγούρα ο παππούς του, που βρήκε το εγγόνι του κρεμασμένο (διαβάστε περισσότερα)


Οι αυτοκτονίες στη χώρα μας πληθαίνουν και τα πρόσφατα στοιχεία που έστειλε η αστυνομία στη Βουλή, είναι συγκλονιστικά... 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια