Γαβαλάς: Τον άφησαν ελεύθερο εχθές για δεύτερη φορά και σήμερα τον συνέλαβαν για τρίτη ! ! !


Οι είστε ηλίθιοι ! Οι μας δουλεύετε όλους μας κανονικά! Έχετε καταντήσει την Χώρα μπ@@ρδέλο με αυτόν τον τύπο. Την μια μέρα τον αφήνετε και την άλλη τον συλλαμβάνεται και πάλι, και αυτό το έχετε κάνει τρεις φορές. (μου θυμίζει το ανέκδοτο: κάντε κύκλο αδέρφια έχω φάει τρεις κι έχω ρίξει ένα)
Μοιάζει με κακόγουστο αστείο αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνελήφθη χθες για χρέη 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο, αφέθηκε ελεύθερος αργά σήμερα το μεσημέρι και λίγο αργότερα συνελήφθη ξανά!....

Με οργή η κοινή γνώμη παρακολουθεί να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της μια παρωδία, εξαιτίας της οποίας όμως χιλιάδες μπορεί και εκατομμύρια 'Ελληνες ζουν την δική τους τραγωδία.


Ένας άνθρωπος συλλαμβάνεται πριν από έναν μήνα για χρέη στο Δημόσιο. Οδηγείται στο δικαστήριο και 24 ώρες μετά βγαίνει ελεύθερος. 


Ο ίδιος άνθρωπος συλλαμβάνεται ξανά την Πέμπτη 26/01 για χρέη 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο. Οδηγείται στο κρατητήριο, περνάει τη νύχτα εκεί και σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε πάλι στο δικαστηριο. Εκεί με την βοήθεια των δικηγόρων του, αφήνεται ελεύθερος. 


Λίγη ώρα αργότερα όμως ξανασυλλαμβάνεται! Εκκρεμούσε λέει εις βάρος του άλλη καταδικαστική απόφαση για οφειλές άνω των 100.000 ευρώ για μη απόδοση ΦΠΑ. Και είναι πάλι στο κρατητήριο!


Και εύλογα θα αναρωτηθεί ο ευνομούμενος πολίτης: Για ποιό λόγο υπάρχει τέτοιο μπάχαλο; Γιατί δεν μπορούν να συντονιστούν οι υπηρεσίες; Γιατί εκείνοι που χρωστούν αποδεδειγμένα στο Δημόσιο κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ στα κρατικά ταμεία; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια