Η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης εισφοράς στο δικαστήριο

Πλήθος ανάλογων προσφυγών αναμένεται να κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για το λόγο αυτό, ήδη μεγάλος αριθμός δικηγορικών γραφείων εργάζονται πυρετωδώς για τη σύνταξη ανάλογων προσφυγών.
Η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης....
και η δεύτερη κατά του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσει προσφυγή και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών μαζί με αίτημα να συζητηθεί άμεσα η υπόθεση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με τη διαδικασία της "πρότυπης δίκης" όπως προβλέπει ο νόμος.

Ακόμη, ο Σύλλογος θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το κείμενο της προσφυγής του για να αποτελέσει υπόδειγμα για τους δικηγόρους.

Η πρώτη προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας έγινε σήμερα από τον Δικηγόρο Αθηνών Άγγελο Τσιγκρή ο οποίος στρέφεται κατά της απόφασης του υπουργού Οικονομικώνπου καθορίζει τη "διαδικασία για την βεβαίωση και είσπραξη της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα, της έκτακτης εισφοράς σε αντικειμενικές δαπάνες και του τέλους επιτηδεύματος".


newsit.gr
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...