Συνέντευξη Νάσου Αλευρά. Κανείς δεν εξαιρεί τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του

Ο Αλευράς θα δει την πόρτα της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ. η ο ΓΑΠ φοβάται ότι θα μείνει με 153 και τα επόμενα νομοσχέδια είναι δύσκολα προς ψήφιση.
Σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική, και στον πρωθυπουργό προσωπικά, άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς, κάνοντας λόγο για υπερβολικό φόβο έναντι του πολιτικού κόστους και έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης. «Ο συντονισμός της....
κυβέρνησης δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι, και κανείς δεν εξαιρεί τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του» ανέφερε.

«Ο συντονισμός της κυβέρνησης δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι, και κανείς δεν εξαιρεί τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3 «Πρώτη Γρμμή».

Απηχώντας και το κλίμα που επικρατεί σε μεγάλο μέρος των βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης, ο κ. Αλευράς καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να περιστείλει τις δημόσιες δαπάνες.

«Το ότι οικονομικά θα πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο ήταν περίπου βέβαιο. (...) Αυτό νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον είναι αν οι επιδόσεις είναι σύμφωνες με τα μέτρα που έχουμε πάρει. Ήδη διαβάζουμε ότι η μείωση του μισθολογικού κόστους δεν είναι αντίστοιχη των περικοπών. Με τόσο σημαντικά μέτρα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη μείωση, και πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι δεν δουλεύει σωστά».

Σύμφωνα με τον κ. Αλευρά, τα μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν από τις αρχές του 2010 και εφάπαξ «για να σταματήσει το μαρτύριο της σταγόνας». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει ερωτήσεις άμεσα για το θέμα, που όπως δήλωσε τον ανησυχεί.

«Η οικονομική συνιστώσα λεει ότι η κυβέρνηση σε βασικούς τομείς δημοσίων δαπανών θα έπρεπε να βάλει στόχους. Να πει στον ελληνικό λαό ότι το δημόσιο δεν μπορεί να πληρώνει πάνω από 15 δισ. ευρώ, και πρέπει να το σχεδιάσω μέσα σε 1 μήνα» πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι οι στόχοι της κυβέρνησης οικονομικά, πού θέλει να οδηγήσει το μισθολογικό κόστος» διερωτήθηκε; 

Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...