Ποιος νομίζεις οτι είσαι κ. Βενιζέλο ;;;;


Ποιος νομίζεις οτι είσαι κ. Βενιζέλο; Ποιος είναι ο θεσμικός σου ρόλος που σου επιτρέπει να διατάζεις;
Λοιπόν άκου Βαγγελάκη, η δουλειά σου....
είναι να υπηρετείς τον Ελληνικό Λαό και να εκτελείς τις εντολές που σου δίνει κάθε στιγμή. Οτιδήποτε άλλο κάνεις η λές  πέρα από αυτό είναι παράνομο  και καταστρατηγεί κάθε έννοια της Δημοκρατίας. Ασε λοιπόν τις υπερφίαλες δηλώσεις και κοίτα τι θα κάνεις για να μας γλυτώσεις από την περιπέτεια που μας έβαλες εσύ και το κόμμα σου.
Οπως άλλωστε γνωρίζεις μιάς και είσαι Συνταγματολόγος οτιδήποτε παράνομο κάνετε (πώληση Ελληνικής γής η ότι δεσμεύει την χώρα πέρα από το 2013 που λήγει η θητεία της κυβέρνησης αυτής)  επισύρει Ειδικό δικαστήριο. Οπως καταλαβαίνεις Βαγγέλη δεν μπορείς να διατάζεις κανένα παρά μόνο τον εαυτό σου και να εκτελείς με στρατιωτική πειθαρχία τις εντολές του Ελληνικού Λαού. Κατανοητό ;;    
  


Καλώ την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση και να ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχία αυτά που λέμε...

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας και καμία απειλή χρεοκοπίας. Δεν θα παίζει κανείς με τις λέξεις, με την αγωνία των πολιτών και με το μέλλον του έθνους. Και κυρίως δεν δικαιούται να παίζει με τις λέξεις κάποιος υπεύθυνος θεσμικός παράγοντας. Κι αυτό αφορά όλα τα κόμματα και πρωτίστως την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της. Καλώ την Αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση και να ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχία αυτά που λέμε γιατί οι χειρισμοί πρέπει να είναι εθνικοί και αποτελεσματικοί» ανέφερε, απευθυνόμενος κυρίως προς τη ΝΔ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια