"Χρυσάφι" για τη χρυσή άμμο των πλαζ


Θα "αναστενάξουν" και φέτος οι οικογένειες για τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Η γενική είσοδος σε πλαζ από τέσσερα έως δεκαπέντε ευρώ. Δείτε πόσα περίπου χρήματα χρειάζονται οι λουόμενοι για τις εξορμήσεις τους

Διανύουμε ήδη....
τον Ιούνιο και ο καιρός είναι σύμμαχός μας για να ξεκινήσουμε τις πρώτες μας εξορμήσεις στις παραλίες.
Οι τιμές ωστόσο με τις οποίες θα βρεθούμε αντιμέτωποι σε κάποια από τις παραλίες της Αττικής είναι σίγουρα αποτρεπτικές για μια οικογένεια, δεδομένων και των περικοπών που έχουν υποστεί τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η γενική είσοδος στις πλαζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος", κυμαίνεται από τέσσερα έως δεκαπέντε ευρώ τις καθημερινές.
Μόνοι τυχεροί φαίνεται πως είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών, καθώς διατίθενται ειδικά εκπτωτικά πακέτα για οικογένειες.
Μπορεί οι τιμές να είναι χαμηλότερες σε σχέση με την περσινή καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ακόμα και έτσι οι λουόμενοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις τιμές στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής.
Σε περίπτωση που μία τετραμελής οικογένεια αποφασίσει να "βραχεί", τότε χρειάζεται να διαθέσει κατά μέσο όρο τριάντα ευρώ για το αντίτιμο της εισόδου και να καταναλώσει προϊόντα, όπως νερό, καφέ και σνακ.
Η γενική είσοδος στις πλαζ, που τις καθημερινές κυμαίνεται από τέσσερα έως και δεκαπέντε ευρώ, αυξάνεται συνήθως ένα με δύο ευρώ τα Σαββατοκύριακα.
Μοναδικοί τυχεροί οι μικροί μας φίλοι, καθώς τα παιδιά μέχρι έξι ετών, που έχουν ελεύθερη πρόσβαση, και τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών, που συνήθως πληρώνουν μισό εισιτήριο.
Τα έξοδα αυξάνονται ακόμα περισσότερο με επιπλέον παροχές, όπως ξαπλώστρες που χρεώνονται από δύο έως πέντε ευρώ, ενώ "τσουχτερές" είναι και οι τιμές στις καντίνες, τα μικρομάγαζα και τα εστιατόρια που λειτουργούν εντός των οργανωμένων ακτών.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια